„Astăzi îmi pierd cel mai bun prieten de aici…”. Camelia a fost eliminată de la ”Insula de 1 milion”! Primele declarații

Author: Diana Bostan

Camelia a părăsit ”Insula de 1 milion”

Sursa: KANAL D

Camelia este concurenta care a părăsit ”Insula de 1 milion” în ediția de luni, 22 aprilie. Plecarea sa a fost una extrem de emoționantă pentru ceilalți concurenți. Iată primele declarații!

În ediția de luni, 22 aprilie, Camelia și-a luat ”adio” de la ”Insula de 1 milion”. Aceasta a fost eliminată după ce n-a reușit să convingă un alt concurent să-i ofere brățara ce îi asigura locul în Republica Dominicană.

Camelia a fost eliminată de la ”Insula de 1 milion”

Resemnată cu plecarea sa, Camelia i-a dezvăluit lui Cosmin Cernat faptul că acesta a fost parcursul ei în cadrul emisiunii ”Insula de 1 milion” și că este împăcată cu gândul că va pleca acasă.

Camelia: Cred că acesta a fost momentul în care trebuia să părăsesc această insulă. 

Citește și: Motivul pentru care Iulian, concurentul recent eliminat de la “Insula de 1 milion”, a luat decizia radicală de a slăbi zeci de kilograme; după preinfarctul suferit la vârsta de 30 de ani, medicii l-au avertizat!

Cosmin Cernat a observat lacrimile din ochii Anei, motiv pentru care aceasta a luat cuvântul.

Ana a dezvăluit faptul că îi pare rău că aceasta a părăsit competiția, în ciuda faptului că cele două au avut și mici divergențe și discuții în contradictoriu.

„Da plâng, îmi pare rău că o să plece. Deși noi ne-am mai certat între noi. O văd ca pe mama acasă, tot timpul acolo să-mi spună: ”lasă că e bine așa”. Și chiar îmi pare rău.

Și Lemnaru este pus în aceeași situație și-l văd ca pe un frate mai mare și chiar mă întristează această situație”, a spus Ana de la ”Insula de 1 milion”.

Camelia a menționat că îi va fi dor de mai multe persoane din grup. Ea a afirmat că a avut o relație bună cu aproape toți concurenții.

Colegii de camp susțin că-i vor simți lipsa Cameliei

Nu doar Ana a fost emoționată de plecarea Cameliei, ci și Lemnaru. Aceasta a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentele în care Camelia le punea mai mult orez, susținând că trebuie să se hrănească mai bine pentru a avea forță la eventualele probe.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Vreau să spun că acestui camp o să-i lipsească foarte mult Camelia și sunt sigur că nu vorbesc doar în numele meu.

Noi aici am jucat un fel de polițistul bun, polițistul rău, când e vorba de mâncare, de raționalizare. Eu la toți le dădeam o mână de orez, întotdeauna Camelia venea și zicea ”hai mai pune-le o mână, hai să mai adăugăm ceva pe lângă, hai să mâncăm mai bine”. Și de aceea Camelia o să ne lipsească foarte mult, ea gestiona porțiile cu sufletul, cu bunătate, nu doar cu mintea”, a spus Lemnaru de la ”Insula de 1 milion”.

Citește și: La "Insula de 1 milion", taberele se află pe un butoi de pulbere! Camelia e în pericol de eliminare

Camelia susține că această experiență a fost una unică, o experiența la care mulți doar visează. În momentul în care a văzut primul promo la Kanal D, a știut că ea va fi pe ”Insula de 1 milion”, iar totul s-a desfășurat exact așa cum și-a imaginat.

„Am bifat în viața aceasta o experiență pe care mulți o visează, o visează și rămân doar cu visul, la mine s-a concretizat. Participarea mea în emisiune a început fix în momentul în care am văzut primul promo. Când am văzut primul promo am zis ”eu sunt pe Insula de 1 milion”. De atunci am vizualizat ce lucruri i-au la mine, cum o să stau, tot ce am vizualizat în momentul ăla s-a și concretizat aproape în amănunt”, a spus Camelia.

Nu doar colegii de camp au fost întristați de plecarea Cameliei, ci și Sorin, acesta uimind pe toată lumea cu gestul său. Concurentul a dezvăluit faptul că vrea să o îmbrățișeze pe Camelia, deși nu este un fan al îmbrățișărilor. Acesta susține că în momentul în care a vrut să renunțe la tot, Camelia a fost cea care l-a încurajat să rămână.

„Eu am vrut să renunț acum câteva zile, cred că aproape o săptămână și Cami mi-a zis că e cea mai mare prostie pe care a auzit-o și datorită ei am continuat”, a spus Sorin.

Iată momentul în care Camelia a părăsit ”Insula de 1 milion”:

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!