Cine este Eva Evans, influencerița care a murit subit la 29 de ani. Tânăra a jucat într-un serial faimos și era extrem de apreciată pe TikTok

Author: Laura Macovei
Actualizat: 23 apr 2024, 12:21

Cine este Eva Evans, influencerița care a murit subit la 29 de ani. Tânăra a jucat într-un serial faimos și era extrem de apreciată pe TikTok

Sursa: Captură YouTube Inside Edition

Influencerița Eva Evans, o prezență strălucitoare în lumea rețelelor sociale și în industria divertismentului, s-a stins tragic la vârsta de 29 de ani.

Anunțul cutremurător al morții sale a fost făcut pe Instagram de către sora ei, Lila Joy, care nu își poate reveni din șoc.

Eva Evans era o personalitate iubită și influentă, recunoscută pentru conținutul său original și pentru contribuția la diversitatea și creativitatea pe TikTok și alte platforme sociale. 

Eva Evans a murit subit la 29 de ani

Deși detalii privind cauza exactă a morții sale prematură nu au fost făcute publice de către familie, aceștia au comunicat că se vor organiza comemorări în onoarea lui Eva.

S-a menționat că vor fi planificate ceremonii diferite, inclusiv una mai intimă pentru familia apropiată și prietenii cei mai apropiați, care vor fi contactați individual pentru detalii suplimentare.

În mesajul său de adio, Lila Joy a adresat o invitație tuturor celor care o iubesc pe Eva să participe: „Prezența ta ar însemna mult pentru ea și pentru noi”,  scrie NY Post.

„Familia mea a primit vestea că dulcea, fabuloasa, creativa, grijulia şi amuzanta Eva, frumoasa mea soră, este moartă. După 24 de ore, sunt încă într-un ciclu constant de negare şi acceptare, aşa că ştiu cât de greu va fi să procesez această veste,” a fost mesajul postat de sora Evei. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Eva Evans s-a născut și a crescut în inima orașului New York, cu rădăcini în cartierele Manhattan, Brooklyn și Caraibe. A câștigat inimile a zeci de mii de fani datorită energiei sale creatoare, pasiunii pentru artă și angajamentului său față de comunitatea online.

De-a lungul carierei sale, Eva a colaborat cu branduri de prestigiu precum Gucci, Dior, Nike și Apple, și a interacționat cu personalități celebre, cum ar fi Miley Cyrus.

Citește și: Cine este fata de 15 de ani, din Brașov, care a căzut de la etajul 8 în timpul unei petreceri. Părinții nu își pot reveni din șoc

Un alt moment de glorie pentru Eva a fost debutul său pe micile ecrane, în serialul „Club Rat” difuzat pe Prime Video. Această producție a reprezentat o nouă frontieră pentru influencer, oferind o perspectivă unică asupra vieții unui influencer din New York și aventurilor sale amoroase.

Fanii au transmis imediat mesaje de condoleanțe și și-o vor aminti mereu pe tiktokeriță ca fiind o persoană „frumoasă, amabilă, spirituală, inteligentă, amuzantă, strălucitoare” și ca fiind „cea mai tare, cea mai bună, amuzantă și frumoasă fată pe care am întâlnit-o vreodată.”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!