Daniela Gyorfi, mărturisiri uluitoare despre trecutul tumultuos! Aparițiile sale controversate și nuditatea s-au întors împotriva ei! „Un an de zile nu am avut cântări”

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 oct 2022, 17:58

Celebra artistă Daniela Gyorfi a acordat un interviu de senzație pentru emisiunea Teo Show! Iată ce dezvăluiri inedite a făcut îndrăgita cântăreață.

Daniela Gyorfi se numără printre cele mai apreciate și admirate artiste din România. Totodată celebra cântăreață se poate mândri și cu cea mai longevivă carieră în domeniul muzical, care s-a reinventat și a continuat să se bucure de succes. 

Daniela Gyorfi, mărturisiri uluitoare despre trecutul tumultos! Aparițiile sale controversate și nuditatea s-au întors împotriva ei

Imaginea de artist a Danielei Gyorfi a avut de suferit de-a lungul timpului.

Ne amintim cu toții de aparițiile Danielei de la vremea respectivă, nu conta că se află pe scenă la Festivalul Mamaia în anul 1996, sau pur și simplu pe micile ecrane, artista avea aceleași ținute sexy, provocatoare și controversate ce au consacrat-o. Și dacă mai punem la socoteală și repertoriul pe care și l-a ales, nu a durat mult până când Daniela Gyorfi și a fost interzisă la televizor o perioada de timp.

Însă cu toate acestea nu a renunțat la muzică deși primea lovituri din toate direcțiile, ci a mers mai departe pentru că în spatele ei era un om care o încuraja indiferent de situație, mama ei. Iată câtă lume i-a întors spatele după ce a făcut acel pictorial în revista Playboy, dar și de ce nu crede că va fi împreună cu George Tal toată viață, deși au 16 ani de când se iubesc. 

De curând, Daniela Gyorfi a acordat un interviu de senzație, pentru emisiunea Teo Show, în cadrul căruia a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor lansate de Alex Dobreanu, care și-a dorit că telespectatorii să o descopere pe celebra cântăreața așa cum este și dincolo de camerele de filmat. Îndrăgită artista a făcut câteva mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale dar și câteva dezvăluiri neașteptate despre viață personală. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am căutat să mă reinventez! Am căutat oameni! Unii m-au dezamăgit, poate foarte mulți m-au dezamăgit, vorbesc dintre colaboratori! M-am gândit că dacă apar în revista Playboy, mama, îți dai seama... Dar când am făcut pozele mi-am dat seama ce mare minus o să fie și așa a fost! Un an de zile nu am avut cântări!(...) Toată lumea zicea că n-am șanse! Pentru că într-adevăr n-aveam nici cea mai puternică voce, nu eram nici cea mai frumoasă, eram săracă...

Dar că să înțelegi ce înseamnă determinarea, eu am venit cu o situație foarte dificilă și când mă duceam acasă și mama mea zicea: «Trebuie să reușești» Îți dai seama, ziceam gata acum e momentul!”, a spus Daniela Gyorfi.

Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluire cutremurătoare: "Râdeau de mine pentru că plângeam după moartea mamei"

Citeste si: Daniela Gyorfi a izbucnit în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Întrebarea la care i-a fost dificil să răspundă

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!