Daniela Gyorfi a izbucnit în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Întrebarea la care i-a fost dificil să răspundă

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 08 apr 2023, 06:55

Daniela Gyorfi, în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Daniela Gyorfi nu și-a mai putut stăpâni lacrimile la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, atunci când a început să vorbească despre mama ei. Ce întrebare a emoționat-o până la lacrimi pe cântăreață?

Daniela Gyorfi a avut o relație specială cu mama ei, artista purtându-i de grijă celei care i-a dat viață până în ultimele momente. Dispariția mamei a lăsat urme adânci în sufletul Danielei Gyorfi, astfel că vedeta nu și-a revenit complet nici la 9 ani de la momentul care i-a marcat viața. De ce a izbucnit în lacrimi Daniela Gyorfi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Citeste si: Intră sau nu Sânziana Buruiană în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptat? "După 6 ani de alăptat încă mai pot purta decolteu"

Cum a reușit Daniela Gyorfi să se ridice după moartea mamei? 

Unul dintre cele mai dificile momente din viața Danielei Gyorfi a fost cel în care și-a pierdut mama. Cele două au fost foarte unite, au avut o relație specială, motiv pentru care a fost o adevărată provocare pentru artistă să treacă peste decesul mamei ei. La 9 ani distanță, Daniela Gyorfi vorbește cu greu despre mama ei, iar în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a dezvăluit că durerea este încă prezentă în sufletul ei, dar că a învățat să accepte realitatea și

să meargă mai departe pentru fiica ei, Maria, dar și pentru George Tal, bărbatul care i-a rămas alături.

„Pot să spună că... nu că am trecut peste, nu am ce să fac. Este Maria, sunt eu. Nu ar fi putut niciodată să suporte să mă vadă ca acum. Dădea imediat un telefon și mă făcea cu ou și cu oțet, nici nu puteam să zic ceva.

Stătea în pat de multe ori, se uita pe geam și îmi spunea: „Eu nu o să trăiesc cât pământul, când o să mor eu, să nu cumva să plângi ca proasta, zi de zi, pentru că nu mă mai întorc și pentru că nu are rost. Asta este viața. Am trăit, te-am văzut pe tine, pe Maria, ești cu George.” Într-adevăr, nu mai sunt cum eram înainte. M-am schimbat foarte tare, îmi este foarte dor de ea, de multe ori.
Când pierzi pe cineva pe care îl iubești foarte mult e greu să spui în cuvinte cât a trecut, nu ani. Căldura ei și felul ei de a fi îmi lipsesc foarte mult. Capul ăla pe care îl pui pe pieptul mamei tale și te înțelege. De fapt, asta îmi lipsește cel mai mult”
, a spus Daniela Gyorfi la „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Daniela Gyorfi, detalii neștiute despre familia sa. De câți ani este cu George Tal și ce are de spus despre momentul în care a fost înșelată de el

Înainte să moară, mama Danielei Gyorfi a avut o ultimă conversație cu George Tal. Ce i-a cerut?

Daniela Gyorfi a povestit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” ultima discuție pe care mama ei a avut-o cu George Tal.

În momentul în care a început să se simtă rău, femeia l-a chemat pe George Tal și i-a cerut acestuia să aibă grijă de fiica ei. La acel moment, George Tal nu i-a spus nimic partenerei sale, ci i-a dezvăluit totul abia după ce mama Danielei Gyorfi s-a stins din viață. 

„George a avut o discuție cu ea și mi-a spus că i-a zis că se simte rău și că dacă se întâmplă ceva cu ea, el să aibă grijă de mine. George mi-a spus la ceva timp după ce a murit mama mea.”, a povestit Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi și-a deschis sufletul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a mărturisit că îi lipsesc foarte mult momentele alături de mama ei, liniștea pe care i-o oferea și dragostea necondiționată. Vorbind despre cea care i-a dat viață, Daniela Gyorfi a izbucnit în lacrimi, subiectul fiind unul foarte sensibil pentru ea. 

Citeste si: Motivul halucinant pentru care Daniela Gyorfi nu și-a condus tatăl pe ultimul drum! ”Prin sângele meu curge și sângele lui”

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!