Cutremur puternic în Grecia de 6,2 magnitudine pe scara Richter. Seismul a fost resimțit până în capitala țării

,
Seism în Grecia
Cutremur Puternic în Grecia

Un seism puternic a avut loc în Grecia, miercuri, de 6,2 pe scara Richter. Cutremurul s-a resimțit până în capitala țării, Atena, precum și în alte regiuni apropiate.


In articol:

Seismul care a avut loc, în urmă cu puțin timp, în Grecia s-a resimțit puternic până în Atena, care este situată la 250 de kilometri distanță.

Cutremur de 6,2 pe scara Richter în Grecia

Conform Agenției de presă Associated Press, care a publicat datele peliminare obținute de la Centrul European Miditeranean de Seismologie, care a declarat că magnitudinea cutremurului înregistrat în Grecia a fost de 6,3 pe scara Richter.

Serviciul de prospectare geologică a Statelor Unite a raportat un cutremur în Grecia de 6,3 pe scara Richter, potrivit AP.

De asemenea, Institutul Național de Cercetare pentru Fizica Pământului susține că seismul s-a produs miercuri la ora 12:16:12, ora locală a României, în Grecia, la adâncimea de 30 de kilometri.

Citeste si: Cutremur însemnat în România de Anul Nou! Ce magnitudine a avut

În ce zonă s-a produs seismul?

Seismul s-a produs la 119 kilometri de Thessaloniki, 176 kilometri de N de Patra, 248 kilometri S de Skopje, 248 kilometri NV de Piraeus, 249 kilometri NV de Athens, 252 kilometri SE de Tirana și 288 kilometri SE de Prizren. 

Conform ”eKathimerini”, seismul a fost de 5,9 și a afectat o regiune la N-V de orașul Larissa situat în centrul Greciei. De asemenea, nu au fost raportate victime sau daune majore.

În urma acestui cutremur a mai urmat altul de 4,6 pe scara Richter. Cutremurul a fost resimțit în mai multe zone din Grecia și chiar în Atena.

Citeste si: Cutremur în România! Ce magnitudine a avut

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cutremur insemnat in Vrancea, noaptea trecuta! Ce magnitudine a avut

Rusia răspunde cu aceeași monedă Cehiei: Mai mulți diplomați declarați 'persona non grata'

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Cutremur violent în Europa, de 6,4 grade! Unde s-a produs

Două cutremure cu magnitudine importanta au avut loc noaptea trecuta in Romania! Unul în Vrancea și unul în zona Mării Negre

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies