Cutremur puternic în Grecia de 6,2 magnitudine pe scara Richter. Seismul a fost resimțit până în capitala țării

,
Seism în Grecia
Cutremur Puternic în Grecia

Un seism puternic a avut loc în Grecia, miercuri, de 6,2 pe scara Richter. Cutremurul s-a resimțit până în capitala țării, Atena, precum și în alte regiuni apropiate.


In articol:

Seismul care a avut loc, în urmă cu puțin timp, în Grecia s-a resimțit puternic până în Atena, care este situată la 250 de kilometri distanță.

Cutremur de 6,2 pe scara Richter în Grecia

Conform Agenției de presă Associated Press, care a publicat datele peliminare obținute de la Centrul European Miditeranean de Seismologie, care a declarat că magnitudinea cutremurului înregistrat în Grecia a fost de 6,3 pe scara Richter.

Serviciul de prospectare geologică a Statelor Unite a raportat un cutremur în Grecia de 6,3 pe scara Richter, potrivit AP.

De asemenea, Institutul Național de Cercetare pentru Fizica Pământului susține că seismul s-a produs miercuri la ora 12:16:12, ora locală a României, în Grecia, la adâncimea de 30 de kilometri.

Citeste si: Cutremur însemnat în România de Anul Nou! Ce magnitudine a avut

În ce zonă s-a produs seismul?

Seismul s-a produs la 119 kilometri de Thessaloniki, 176 kilometri de N de Patra, 248 kilometri S de Skopje, 248 kilometri NV de Piraeus, 249 kilometri NV de Athens, 252 kilometri SE de Tirana și 288 kilometri SE de Prizren. 

Conform ”eKathimerini”, seismul a fost de 5,9 și a afectat o regiune la N-V de orașul Larissa situat în centrul Greciei. De asemenea, nu au fost raportate victime sau daune majore.

În urma acestui cutremur a mai urmat altul de 4,6 pe scara Richter. Cutremurul a fost resimțit în mai multe zone din Grecia și chiar în Atena.

Citeste si: Cutremur în România! Ce magnitudine a avut

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cutremur insemnat in Vrancea, noaptea trecuta! Ce magnitudine a avut

Victor Ponta, pesimist după noua înţelegere din coaliţie: 'Suntem în cea mai rea situaţie posibilă. Cîţu trebuie să facă balet între persoane şi partide'

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Cutremur violent în Europa, de 6,4 grade! Unde s-a produs

Două cutremure cu magnitudine importanta au avut loc noaptea trecuta in Romania! Unul în Vrancea și unul în zona Mării Negre

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies