Cutremur insemnat in Vrancea, noaptea trecuta! Ce magnitudine a avut

,
cutremur in Romania
Cutremur cu magnitudine importanta in zona Vrancea.

Un cutremur de magnitudine însemnată a avut loc în România, în zona seismică Vrancea, noaptea trecuta.


In articol:

Activitate seismică in zona Vrancea este intensificată în acest început de an. Un nou cutremur a avut loc în zona Vrancea, în jurul orei 3 dimineața. Un alt cutremur avusese loc chiar în seara zilei de vineri, tot în Vrancea.

Cutremur în România. Pământul s-a zguduit sâmbătă dimineața

Potrivit Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului, in data de 09 ianuarie 2021, la ora 03:00:48 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 145km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 65km E de Brasov, 82km NE de Ploiesti, 110km S de Bacau, 126km V de Galati, 126km V de Braila, 135km N de Bucuresti, 151km NE de Pitesti, 180km E de Sibiu, 192km SV de Iasi, 200km N de Ruse.

cutremur in Romania
Seism in judetul Buzau, sambata, 9 ianuarie 2021

De la începutul lunii ianuarie, în România au avut loc zece cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 şi 4 pe scara Richter.

Un alt cutremur avusese loc vineri seara, la ora locală 21:27, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea. Acesta a avut o magnitudine de 3,2 și s-a produs la o adâncime de 99 de kilometri. Seismul a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: 78 km est de Braşov, 96 km nord-est de Ploieşti, 98 km sud de Bacău, 115 km vest de Galaţi, 117 km nord-vest de Brăila şi 147 km nord de Bucureşti.

Anul trecut, cel mai puternic seism s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2 pe Richter. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Citeste si: Cutremur însemnat în România de Anul Nou! Ce magnitudine a avut

Citeste si: Cutremur de Sfântul Andrei în România, într-o zonă neobișnuită! Ce magnitudine a avut

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Baba Vanga, preziceri cutremurătoare pentru 2021: Ce ne așteaptă după pandemia de Covid

Guvernul SUA a vândut albumul unicat, care aparținea 'celui mai detestat om din America'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Cutremur însemnat în România de Anul Nou! Ce magnitudine a avut

Cutremur violent în Europa, de 6,4 grade! Unde s-a produs

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies