Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă 150 de milioane de euro? A făcut dezvăluirea: „Banii se pot pierde foarte ușor.”

,
Irinel Columbeanu, om de afaceri
Irinel Columbeanu, om de afaceri [Sursa foto: Captură KANAL D]

Cândva unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, Irinel Columbeanu a ajuns să piardă sume fabuloase de bani, ajungând într-o situație neplăcută din punct de vedere financiar. Cum a fost posibil?


In articol:

Într-o perioadă, averea lui Irinel Columbeanu era estimată la aproximativ 150 de milioane de euro. Omul de afaceri nu a confirmat dacă suma este reală, însă a explicat cum a fost posibil să piardă totul și să ajungă în punctul în care să treacă, în ultimii ani, de la lux la un trai modest.

Irinel Columbeanu dezvăluie adevărate motive care l-au făcut să își piardă întreaga avere

Dacă în trecut își permitea aproape orice, având în vedere că avea o avere fabuloasă, ulterior, o serie de decizii mai puțin inspirate l-au adus pe Irinel Columbeanu în pragul sărăciei. Nu mai trăiește într-o vilă luxoasă, nu mai are mașini scumpe și nici angajați care să îl ajute la treburile casnice, motiv pentru care este nevoit să se descurce singur. 

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Irinel Columbeanu a explicat cum a reușit să piardă aproape 150 de milioane de euro în doar câțiva ani. 

„Banii poate că au fost mai puțini sau poate că au fost mai mulți, nu știu cum procedați dumneavoastă să faceți asemenea evaluări, probabil vă luați după alți colegi din presă, dar vă previn că s-ar putea să greșiți, în ceea ce privește sumele.

Eu zic că dacă e 100 sau 150-200 sau orice altă cifră de ordinul milioanelor este oricum mult, iar banii se pot pierde foarte ușor.(...). Cum se pot face, repet, se pot și pierde prin niște decizii eronate de business.(...). Da, practic, deciziile au fost greșite prin alegerea locului de desfășurare al afacerii care ar fi putut să fie oriunde în lume. Aici a fost mai puțin prielnică, această desfășurare a afacerii, domeniul era foarte nou, iar climatul ce înconjura aceast ă afacere, mă refer la afacerea cu acel ciment, a devenit neprielnic prin neîndeplinirea unor obligații de mediu de către România.”
, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Imagini din apartamentul în care Irinel Columbeanu stă cu chirie! Fostul milionar își face singur mâncare și curățenie FOTO

Se pare că fabrica de ciment l-a falimentat pe cunoscutul om de afaceri, iar încercarea acestuia de a produce un nou tip de ciment în România s-a dovedit o decizie neinspirată. 

Citeste si: Gest neașteptat făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu. Cum vrea să-l salveze de la sărăcie

 

Citește-ne pe
Citește și:

Irinel Columbeanu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Noua firmă de salubrizare din Sectorul 1 lămurește aspecte controversate: 'Nu e vorba despre vreo superconspirație'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Irinel Columbeanu nu mai are bani nici de chiria la doua camere, unde locuieste cu iubita

Lovitura pentru Irinel Columbeanu! Irina s-a mutat in America, alaturi de mama ei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies