Gest neașteptat făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu. Cum vrea să-l salveze de la sărăcie

Author: Diana Tilă
Actualizat: 02 feb 2021, 14:40
Gest fabulos făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu. Cum vrea să-l salveze de la sărăcie

Gest fabulos făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu, după ce acesta a ajuns în pragul sărăciei. Fanilor nu le-a venit să creadă ce a făcut fosta doamnă de la Izvorani.

Toată România a auzit de celebrul cuplu format din Monica Gabor și omul de afaceri, Irinel Columbeanu. Însă, după ce s-au despărțit, cei dou au rămas o vagă amintire din vremurile bune, iar în prezent numele lui Irinel Columbeanu este asociat cu o prăbușire financiară neașteptată. Ca urmare a acestei situații, Monica Gabor șochează pe toată lumea cu gestul pe care dorește să-l facă pentru fostul său soț.

Gest fabulos făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu

După zeci de ani de zile în care a trăit fără grija zilei de mâine, cu palate și mașini de lux, Irinel Columbeanu trăiește în acest moment într-un apartamentul cu două camere în cartierul Colentina din București și conduce o mașină la mâna a doua. Acesta a fost surprins în nenumărate rânduri conducând un autoturism Mercedes, vechi de două decenii, dar și o mașină Opel, la mâna a doua.

Prietenii lui Irinel sunt îngrijorați în privința sa și sunt alături de el, încercând să-l ajute cu orice se poate. Pentru că știe care este situația nefericită a tatălui fetiței sale, Monica Gabor i-a sărit în ajutor. Fosta „scorpie de la Izvorani” vrea să-l ia pe Irinel în Statele Unite ale Americii și să-l ajute să își găsească un loc de muncă în străinătate.

Monica Gabor se află, momentan, în America, acolo unde locuiește de ani buni, alături de actualul ei soț, Mr.

Pink, și fiica ei, Irina

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Aceasta ar fi o șansă de a începe o nouă viață și multe oportunități din punct de vedere financiar. Pe lângă faptul că nu mai dispune de putere financiară, fostul om de afaceri suferă cumplit după fiica sa pe care o divinizează.

Astfel, Irinel Columbeanu ar fi aproape de fetița lui Irina, pentru că micuța este stabilită în SUA și locuiește cu mama ei și actualul soț, Mr. Pink.

Momentan, nu se știe dacă Irinel Columbeanu a acceptat sau nu oferta fostei sale soții, dar fanii așteaptă cu sufletul la gură deznodământul poveștii

Nicoleta Luciu a răbufnit! Actrița vrea să-l dea în judecată pe Nuțu Cămătaru pentru că a dezvăluit detalii din intimitatea lor

 

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies