Ce făcea, de fapt, Ana Lesko înainte să devină cunoscută. O parte mai puțin știută din viața ei a ieșit recent la iveală

Author: Luiza Stama
Actualizat: 18 iul 2022, 10:56

Anna Lesko, una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste din Romania a dezvaluit o parte nestiuta din viata ei si ce facea inainte sa devina cunoscuta.

Frumoasa Anna Lesko are 20 de ani de cariera in industria muzicala din Romania, iar piesele ei sunt cunoscute de toata lumea pentru stilul aparte in care sunt interpretate. Venita la 16 ani din Republica Moldova in Romania, Anna Lesko a cucerit publicul cu acentul ei, cu infatisarea iesita din comun, dar si cu talentul pe care doar oamenii nascuti pentru scena il au.

Insa Anna Lesko nu a devenit cunoscuta peste noapte, ci cariera ei a fost rezultatul multor ani de munca si dedicare.

Cum a ajuns Anna Lesko in Romania

Frumoasa basarabeanca nici nu vorbea limba romana, cand a decis ca vrea sa se mute in Romania, departe de parinti si familie. Determinarea ei a fost mare si, cand inca era in clasa a XII la Chisinau, Anna Lesko s-a inscris la facultate in Romania.

Anna Lesko a povestit intr-un interviu pentru Viva.ro ca mama ei o vizita foarte des in acei ani, cand ea se mutase deja la Bucuresti, dupa o scurta perioada in care locuise in Constanta.

" Cand m-am hotarat sa raman in Romania, pentru parintii mei a fost un soc. A fost ceva cumplit pentru ei, mai ales ca eu vin dintr-o zona in care educatia este mai rigida.

", a spus Anna Lesko.

Adolescenta Anna Lesko a intrat pentru prima oara intr-un club la 17 ani si jumatate, in Romania, iar prima ei ocupatie a fost sa coase costume artistice pentru fete. Sociabila si plina de entuziasm, Anna s-a adaptat repede la viata din tara adoptiva, insa nimic nu a venit de-a gata pentru ea. Cantareata a povestit ca a studiat si cate opt ore pe zi limba romana, ca sa poata sa inteleaga cursurile de la Facultatea de Drept.

Citeste si: Foto incendiar: Anna Lesko, GOALA la piscina! A dat chiar ea drumul la fotografii pe net

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Anna Lesko, complet goala! Poza in care se vede tot a scapat pe internet! Imagine incendiara

Cum era viata Annei Lesko inainte sa devina cunoscuta

La 16 ani, Anna a venit pentru prima data in Romania cu o trupa de balet, iar ea era cea care cosea costumele fetelor. Nu dupa mult timp, i s-a propus sa fie rezeva in trupa, iar in cateva luni, tanara Anna Lesko a ajuns sa danseze cu trupa de balet.

La plecarea de la Chisinat, tatal artistei nici macar nu era acasa, a povestit Anna Lesko, iar mama ei se ocupa cu multa atentie de educatie si de pregatirea pentru viata.

Anna era implicata de parintii ei in treburile gospodaresti, insa feminitatea si eleganta i-au fost insuflate de mama.

" Tatal meu nici nu stia, era plecat in Moscova atunci, iar mama ramasese sa aiba grija de noi, fetele. Si noi eram crescute cu mare strictete, nu mergeam la discoteca, ci invatam sa avem grija de gospodarie si sa ne pregatim pentru viata. Mama ne invata si cum sa avem grija de noi, ea mergea pe tocuri chiar si atunci. Cred ca a fost un model pentru cat de feminina trebuie sa fii, si aranjata, indiferent de ceea ce faci.", a povestit Anna Lesko pentru Viva.ro.

Citeste si: Anna Lesko, aparitie ravasitoare la WOWbiz! Iata ce marturisiri incendiare a facut artista despre viata sa de cuplu!

Citeste si: Anna Lesko si Culita Sterp, impreuna! Pozele bomba care au incins internetul FOTO

 

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!