Irinel Columbeanu nu mai are bani nici de chiria la doua camere, unde locuieste cu iubita

Din toamna anului trecut, Irinel Columbeanu s-a mutat cu chirie în Cartierul Cosmopolis, aflat în apropierea Bucureştiului, alături de Oana, iubita mai tinerică decât el.


In articol:

Afaceristul şi-a închiriat un apartament cu două camere şi şi-a cumpărat un Opel la mâna a doua, scrie Click.ro

Se pare ca Irinel Columbeanu trece printr-o perioada dificila din punct de vedere financiar, iar bogatasul Iri, care in 2007 era in topul milionarilor, nu mai are acum nimic, nici macar bani de chirie.

Datoriile la banci l-au lasat fara bunuri si fara vila de 400.000 de euro de la Izvorani.

În ultimii ani, Columbeanu a avut multe necazuri: a rămas fără avere, a fost părăsit de Monica, fosta soţie, i-au murit părinţii, iar în momentul de faţă se află în imposibilitate de a-şi mai achita îndatoririle de chiriaş. Astfel, afaceristul ar fi rămas în urmă chiar şi cu întreţinerea. La panou, el apare cu o datorie de 1.800 de lei, ceea ce înseamnă că nu a mai achitat de câteva luni. Dacă pe de o parte patronii de la Cosmopolis l-ar mai fi păsuit cu banii de chirie, se pare că administraţia nu e atât de îngăduitoare, iar din cauza neplăţii datoriei, Irinel riscă să rămână fără apă caldă din luna mai, scrie Click.ro.

Citeste si: Super mulți bani pe lângă salariu! Orban a semnat documentul. Cine va primi suma uriașă - capital.ro

Citeste si: Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink! Cine a dat vestea

Citeste si: Lovitura pentru Irinel Columbeanu! Irina s-a mutat in America, alaturi de mama ei

Citeste si: Irinel Columbeanu si-a facut o noua iubita! Cum arata Oana, are doar 21 de ani si spune ca il iubeste enorm pe Iri

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies