Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink! Cine a dat vestea

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink, a dezvăluit o persoană foarte apropiată de fosta soție a lui Irinel Columbeanu.


In articol:

"Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum", a fost vestea bombă pe care a dat-o tatăl Monicăi, într-un interviu pentru ciao.ro.

Emil Gabor are o relație foarte bună cu toate cele trei fete ale sale, cu Alina, Ramona și Monica și susține că fetele îl ajută din punct de vedere financiar, dar și cu alte lucruri de care are nevoie, potrivit dcnews.ro. 

Acesta vrea să se pună pe picioare, după ce a fost internat în spital timp de două săptămâni, și apoi să-și facă pașaport și să plece la Monica în America, în vizită. "Am vorbit și cu Pink. Vorbesc cu fata lângă, traduce ea. Vreau să merg în America, dar să-mi revin, să termin cu tratamentul. Pașaportul trebuie să-l refac, că au trecut 5 ani", a declarat el.

Citeste si: SECRETUL ținut ascuns de Emi Pian. S-a aflat câți bani făcea pe zi. Suma e șocantă! - capital.ro

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink!

Tatăl vedetei a mărturisit și dacă Monica este însărcinată, pentru că o lungă perioadă de timp au apărut tot felul de speculații. 

"Nu cred că e și însărcinată, n-am vorbit despre asta. Ea are deja o fată, el are un băiat. Ei, dacă ar rămâne însărcinată cu un copil, n-ar fi o problemă, zic, nu s-ar pune problema că n-ar avea ce mânca copiii", a mai spus Emil Gabor, pentru ciao.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies