Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink! Cine a dat vestea

,

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink, a dezvăluit o persoană foarte apropiată de fosta soție a lui Irinel Columbeanu.


In articol:

"Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum", a fost vestea bombă pe care a dat-o tatăl Monicăi, într-un interviu pentru ciao.ro.

Emil Gabor are o relație foarte bună cu toate cele trei fete ale sale, cu Alina, Ramona și Monica și susține că fetele îl ajută din punct de vedere financiar, dar și cu alte lucruri de care are nevoie, potrivit dcnews.ro. 

Acesta vrea să se pună pe picioare, după ce a fost internat în spital timp de două săptămâni, și apoi să-și facă pașaport și să plece la Monica în America, în vizită. "Am vorbit și cu Pink. Vorbesc cu fata lângă, traduce ea. Vreau să merg în America, dar să-mi revin, să termin cu tratamentul. Pașaportul trebuie să-l refac, că au trecut 5 ani", a declarat el.

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink!

Tatăl vedetei a mărturisit și dacă Monica este însărcinată, pentru că o lungă perioadă de timp au apărut tot felul de speculații. 

"Nu cred că e și însărcinată, n-am vorbit despre asta. Ea are deja o fată, el are un băiat. Ei, dacă ar rămâne însărcinată cu un copil, n-ar fi o problemă, zic, nu s-ar pune problema că n-ar avea ce mânca copiii", a mai spus Emil Gabor, pentru ciao.ro.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Monica Gabor in pragul saraciei? Vinde în America uleiuri “vindecătoare de cancer”si face reclamă pentru produsul lui Mr. Pink

Crește rata de infectare în București: 5 județe sunt în scenariul roșu

Demisie de răsunet în Guvern! Premierul Florin Cîțu a încercat să acopere rușinea

Monica Gabor, BATUTA de Mr. Pink? A aparut cu corpul plin de vanatai FOTO

Lovitura pentru Irinel Columbeanu! Irina s-a mutat in America, alaturi de mama ei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies