Irinel Columbeanu răspunde întrebărilor lui Denise Rifai, în această seară, la Kanal D!

,

“Milionarul falimentar” vorbește despre afaceri, eșecuri și tumultuoasele iubiri, transpuse adesea în paginile tabloidelor sau în reality show-uri

            În această seară, la ora 23:00, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, Irinel Columbeanu, unul dintre foștii milionari ai României,  va vorbi despre drumul sinuos de la averea uluitoare până la agonia falimentului, dar și despre viața personală foarte expusă. Omul de afaceri va fi supus tirului de întrebări, având posibilitatea să răspundă sau să refuze întrebări, conform regulamentului emisiunii. 

Citeste si: Imagini din apartamentul în care Irinel Columbeanu stă cu chirie! Fostul milionar își face singur mâncare și curățenie FOTO

“Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?,

“V-ați găsit alinarea în pastile și alcool?”, “V-a iubit Monica Columbeanu?”, “Câți bani ați dat pentru a apărea în paginile ziarelor?”, “Sunteți un tip răzbunător?”, “Plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții dumneavoastră?”, “Sunteți un afemeiat?”, “Este astăzi Irinel Columbeanu un om învins?”,  sunt doar câteva dintre întrebările adresate celebrului om de afaceri în ediția de marți seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Nehir”, Nazim scapa de Tarik

Elisabeta Lipă, cea mai bună canotoare a secolului: 'Această generaţie de sportivi români este parcă de pe altă lume'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Cât orez trebuie să pui, de fapt, în perișoarele din ciorbă. Evită această greșeală!

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Nehir”, Tarik il ameninta pe Nazim!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies