Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical. Cum a ajuns să se mute dintr-o vilă de lux într-un apartament cu chirie?

,
Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai bogați români
Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai bogați români[Sursa foto: Captură YouTube]

Dacă în trecut era în topul milionarilor din România, având o avere impresionantă, acum, Irinel Columbeanu a renunțat la lux și duce o viață cât se poate de normală. Ce s-a întâmplat cu celebrul om de afaceri?


In articol:

Irinel Columbeanu, un personaj cunoscut în lumea mondenă din România, și-a schimbat radical stilul de viață. Forțat de împrejurări, cunoscutul om de afaceri a renunțat la mașinile de lux și la vila impunătoare de la Izvorani, ajungând să trăiască într-un apartament cu două camere, închiriat într-un complex din București.

De ce s-a mutat Irinel Columbeanu cu chirie?

Irinel Columbeanu avea, în urmă cu mai mulți ani, o avere estimată la 70 de milioane de euro. Ducea o viață lipsită de griji, însă surse apropiate omului de afaceri susțin că acesta ar fi fost nevoit să renunțe la tot din cauza datoriilor. Se pare că afacerile nu ar mai fi mers, iar Irinel Columbeanu s-ar fi împrumutat la bancă. Pentru că nu a mai putut achita creditul în valoare de 7 milioane de euro, omului de afaceri i s-a pus sechestru pe mai multe terenuri, astfel că acesta a ajuns să aibă probleme financiare serioase, potrivit click.ro.

Citeste si: Cum arata apartamentul cu doua camere inchiriat in care traieste Irinel Columbeanu? De la lux si opulenta, la viata unui muritor de rand

Având în vedere că situația materială nu îi mai permite să îi ofere fiicei sale condițiile cu care aceasta era obișnuită, Irinel Columeanu a fost de acord ca fiica lui să locuiască

alături de mama ei, Monica Gabor.

„Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei.”, au afirmat surse apropiate lui Irinel Columbeanu.

Citeste si: Gest neașteptat făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu. Cum vrea să-l salveze de la sărăcie

Viața lui personală a ținut mai tot timpul prima pagină a ziarelor

din România, iar în această seară, Irinel Columbeanu va fi invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai” și va răspunde la întrebările pe care le va primi din partea jurnalistei Denise Rifai. Cunoscutul om de afaceri va vorbi despre viața sa personală, dar și despre motivele care l-au adus în pragul falimentului. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Irinel Columbeanu nu mai are bani nici de chiria la doua camere, unde locuieste cu iubita

Probleme și pentru festivalurile din România? Peste 200 de cazuri de COVID-19 în rândul participanţilor la un festival în Croaţia

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Lovitura pentru Irinel Columbeanu! Irina s-a mutat in America, alaturi de mama ei

Irinel Columbeanu si-a facut o noua iubita! Cum arata Oana, are doar 21 de ani si spune ca il iubeste enorm pe Iri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies