Cosmin și Ștefania, pe cale de a se despărți? „M-am simțit trădat”. Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți vineri, 24 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita

Cosmin se va simți dezamăgit de Ștefania

Sursa: Captură KANAL D

În episodul de vineri, 24 mai, în emisiunea „Casa iubirii” se anunță o atmosferă tensionată între Cosmin și Ștefania, care par să fie la un pas de a se despărți.

În ediția viitoare din „Casa iubirii”, difuzată de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D, Ștefania va începe să plângă și va ieși în fugă din casa fetelor după ce Cosmin, concurentul cu care formează un cuplu, îi va adresa niște replici dure.

Cosmin o va face pe Ștefania să plângă

Odată cu intrarea lui Antoni în sezonul 3 din show-ul matrimonial, lucrurile au luat o turnură neașteptată între Cosmin și Ștefania, întrucât concurentul proaspăt întors în competiție a spus, fără niciun menajament, că a

venit pentru a o cunoaște pe partenera lui Cosmin.

Odată ce Ștefania a aflat de interesul lui Antoni pentru ea, Cosmin a remarcat că fata începe să se răcească de el, iar unul dintre gesturile acesteia va fi picătura care îi va umple paharul iubitului ei. În episodul de sâmbătă din „Casa iubirii”, Cosmin va răbufni și îi va transmite Ștefaniei că și-a pierdut încrederea în ea.

„M-ai într-o postură penibilă, m-am simțit trădat, m-am simțit dezamăgit de tine. Dacă, cu câteva zile înainte de momentul ăla, aș fi băgat mâna în foc pentru tine, astăzi nu m-aș atinge nici de brichetă și nu știu de unde să apuc situația asta”,  va spune concurentul.

Citește și: Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Ce vor spune ceilalți concurenți despre situația dintre Cosmin, Ștefania și Antoni

În timp ce Cosmin face aceste afirmații, Ștefania nu va ridica privirea din pământ, iar în urma unui comentariu acid, venit din partea lui Robi, aceasta va ieși în lacrimi din casa fetelor, întrucât nu va mai suporta să ia parte la discuția respectivă.

„Eu cred că, acum, ea pierde pe ambele părți, pentru că nu cred că se aștepta vreo secundă ca Antoni, dacă vine, să nu fie interesat de ea și, logic vorbind, l-a pierdut degeaba pe Cosmin, că Antoni nu e interesat”,  va spune Robi.

Însă, Virginia va încerca să-i ia apărarea Ștefaniei și va încerca să închidă gurile rele: „Fals este atunci când faci niște lucruri conștient.

Ea, chiar dacă nu are sentimente atât de puternice pentru Cosmin, nu e intenționat, ea crede chestia asta, fix cum a zis Cosmin, crede că îl iubește”.

Citește și: Cosmin, declarație de dragoste pentru Ștefania: "M-ai învățat să iubesc." Cum a reacționat concurenta din Casa iubirii

Ștefania va fi urmată, în grădină, de câteva dintre colegele ei, cărora le va mărturisi că se simte presată de situația în care este pusă doar pentru că, momentan, nu este sigură de sentimentele ei: „Dacă nu pot acum...”.


Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!