Ana Morodan, despre secretul celebrității sale: „Nu mi-am dorit...”. Aflați ce dezvăluiri va face Contesa digitală într-o nouă ediție a emisiunii „Play IT”, difuzată sâmbătă, de la ora 13:30, la Kanal D2

Autor: Diana Ghita

Ana Morodan va vorbi despre posteritatea pe care a obținut-o de-a lungul anilor

Sursa: Captură Kanal D2

În ediția de sâmbătă, 25 mai, a emisiunii „Play IT”, prezentată de Bianca Iordache, va fi invitată Ana Morodan, supranumită și „Contesa digitală”.

În episodul viitor al emisiunii „Play IT”, difuzate la Kanal D2 și pe canalul de YouTube WOWnews, de la ora 13:30, Ana Morodan va dezvălui cum a ajuns să devină atât de celebră în mediul online.

Ana Morodan a obținut mereu ce și-a dorit

Contesa digitală a ajuns la frumoasa vârstă de 39 de ani, iar de-a lungul vieții, aceasta a învățat o lecție foarte importantă, despre care îi va vorbi Biancăi Iordache în ediția de sâmbătă a show-ului: „Dacă pot să zic ceva la 39 de

ani este că viața îți dă exact ce-ți dorești, nici mai mult, nici mai puțin”.

Ana Morodan va explica faptul că, în viață, este de ajuns doar să ceri un lucru pe care ți-l dorești din tot sufletul pentru a-l primi, cel puțin așa au funcționat lucrurile pentru ea: „Lumea e doar acolo și tu când ceri, ca în Matrix, Universul îți downloadează exact ce vrei”.

Însă, prezentatoarea emisiunii va ține să o contrazică pe invitată și să aducă în prim-plan faptul că, deși nu a cerut să devină celebră, acest lucru s-a întâmplat: „Mi se pare interesant că tu ai spus că nu ai cerut celebritatea, ci ea doar a venit către tine”.

Citește și: „Mă simt grasă și urâtă”. Ana Morodan a refulat pe Internet! Mesajul care a stârnit reacții acide: „Așa-i când mănânci prea mult”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ana Morodan va vorbi despre minusurile celebrității

Ana Morodan o va aproba pe Bianca Iordache și va argumenta că a ajuns să aibă posteritate în mediul online datorită carierei strălucite pe care și-a construit-o în lumea afacerilor.

„Eu nu mi-am dorit celebritate de la început. Mi-am dorit să am succes în antreprenoriat, pentru că îmi doream să le demonstrez alor mei că pot, și eu, să am succes în antreprenoriat”,  va

spune Contesa digitală.

Ulterior, prezentatoarea o va întreba despre dezavantajele cu care celebritatea vine la pachet, însă invitata nu va ști să-i ofere un răspuns concret la această curiozitate.

Citește și: Ana Morodan, condamnată la 1 an si 3 luni de închisoare: Decizia nu este una definitivă

„Nu știu să-ți spun care sunt minusurile celebrității, pot să-ți spun care sunt minusurile de a hendleui (trad.

gestiona) un episod sau o perioadă din viață în care toată lumea vrea ceva de la tine și tu ești foarte obosit și nu mai poți și nu știi să zici nu”,  va declara Ana Morodan.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: