Concurentul de la Survivor România 2021 a izbucnit în lacrimi când și-a văzut mama: „Nu i-am zis niciodată că o iubesc. Nu am avut tupeul!”

,
Echipa Războinicilor de la Survivor România 2021
Echipa Războinicilor de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Emoțiile au fost mari în echipa Războinicilor după jocul de comunicare de astăzi. Concurenții și-au revăzut mamele, iar mulți dintre ei nu și-au putut stăpâni lacrimile. Ce a mărturisit un concurent despre mama lui?


In articol:

Războinicii au reușit să îi invingă pe Faimoși în jocul de comunicare de astăzi, astfel că ei au fost cei care s-au bucurat să își audă și să își vadă mamele înaintea zile de 8 Martie. Așa cum era de așteptat, mesajele video i-au emoționat pe concurenți până la lacrimi, iar mulți dintre ei au simțit nevoia să își deschidă sufletul și să facă

dezvăluiri dureroase. Ce concurent din echipa Războinicilor nu și-a exprimat niciodată dragostea față de mama lui?

Motivul pentru care Andrei din echipa Războinicilor nu i-a spus niciodată mamei lui că o iubește

Momentul în care și-a revăzut mama l-a emoționat până la lacrimi pe Andrei, concurentul din echipa Războinicilor. Acesta le-a mărturisit colegilor de echipă că deși are o relație bună cu mama lui, niciodată nu i-a spus că o iubește, lucru pe care îl regretă enorm. Războinicul a profitat de ocazie pentru a-i declara iubirea mamei lui la Survivor România 2021. Acesta este hotărât să se schimbe și să le arate mult mai des celor din jur că îi prețuiește și că ocupă un loc important în viața lui.

Citeste si: Faimoșii și Războinicii, în lacrimi la Survivor România 2021. Miza jocului de comunicare este uriașă și i-a emoționat pe concurenți

„Eu nu i-am spus niciodată că o iubesc, nu am avut tupeul, dar cu ocazia asta, la Survivor, vreau să îi spun

că o iubesc foarte mult și pe ea, și pe tata, pe sora mea. Ei sunt principalii pentru mine, cei mai importanți din viața mea și că, de acum încolo voi trage și mai mult, mă voi concentra pe final, așa cum a zis (n.r mama lui Andrei). Vouă vreau să vă zic: iubiți-vă părinții cât mai sunt că după, când nu vor mai fi, o să vă pară rău.
(...). Pur și simplu nu am avut curajul, nu sunt genul să spun te iubesc, să o iau în brațe sau să o pup. Nu știu de ce, dar nu sunt genul. Nu am mai fost pus niciodată în situația asta și acum îmi pare rău că nu am făcut treaba asta înainte și cred că o să prețuiesc mult mai mult chestiile astea și mai ales pe ea, ca persoană.
O să o fac de câte ori am ocazia pentru că știu că este fericită și pentru că și pe mine mă face fericit. O să mă schimb, o să mă schimb și o să vadă și ea.”
, a spus Andrei la Survivor România 2021.

Citeste si: Andreea Antonescu a vărsat lacrimi amare la Survivor România 2021: „Este punctul meu sensibil! Mă omoară cel mai tare...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Zanni, un nou atac la adresa Elenei Marin: „O dăm în drame, în victimizări. Dacă îmi spun eu poveștile...” Ce l-a enervat pe Faimos?

Creşte incidenţa cheagurilor de sânge după vaccinul AstraZeneca - Marea Britanie anunţă 168 de cazuri grave

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Jador, acuzat că a jucat teatru în momentul accidentării. Starlin: „Am văzut că genunchiul nici măcar...”

Momente de tandrețe la Survivor România 2021! Apropiere suspectă între doi Războinici. Cum au fost surprinși?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies