Cine este singura femeie care i-a pus capac lui Zannidache? Concurentul de la Survivor, înşelat de iubită

Author: Elena Padure
Actualizat: 20 iul 2022, 22:15
Zannidache a ramas cu inima franta dupa ce a fost inselat de iubita

Zannidache, cel mai popular concurent din echipa Faimoşilor la Survivor România 2021, s-a destăinuit cu privire la viaţa lui amoroasă.

Zannidache, concurent în echipa Faimoşilor la Survivor România 2021, nu are iubită.

Tânărul a mărturisit că s-a îndrăgostit la 17 ani de o fată care, după spusele lui, nu merita iubirea lui. Zanni a recunoscut că are şi acum sentimente pentru această persoană, însă ea a continuat să îl respingă.

Zannidache, îndrăgostit nebuneşte la 17 ani

Zanni, cel mai popular concurent din tabăra faimoşilor în rândul telespectatorilor Survivor România 2021, a povestit că a forst îndrăgostit orbește și că făcut multe sacrificii pentru o fată care l-a înșelat cu alții.

Faimosul a spune că aceasta nu l-a iubit vreodată, şi nici măcar noul statut de persoană publică nu a impresionat-o în vreun fel.

”Am zis la un moment dat că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu... Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani.

Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea.

Înainte nu eram eu, cel de acum, eram unul care stăteam doar la calculator.

Când m-am îndrăgostit la 17 ani, nu a fost reciproc. Am iubit-o, trei ani de zile am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine. Mă duceam după ea, îi dădeam pastile la 1 noaptea pentru că o durea capul.

Nu era RATB, mergeam pe jos multe stații. Și ea se dădea cu alții. Îi căram bagajele pe spatele meu iar ea se dădea cu alții.

Eu  sunt umil, i-am scris recent, după ce am ajuns cunoscut: ”sunt în continuare îndrăgostit de tine, vrei să-ți gătesc ceva”. Iar ea nu mi-a răspuns, mi-a dat block instant! Da, cred că și acum o iubesc”, a spus Zanni la BarOnline cu Pepe.

Citeste si: Schimbare radicală în echipa Faimoșilor. Ce decizie au luat băieții? Zannidache, declarații fără perdea despre fetele din echipă: „Le-am spus de atâtea ori subtil că sunt...”

Zannidache, votat jucătorul săptămânii la Survivor România 2021

Zanni a reușit să impresioneze fanii Survivor România prin autenticitate şi parcursul foarte bun de pe traseu.  Astfel, după a doua săptămână la Survivor România 2021, Zannidache a fost votat jucătorul săptămânii în echipa Faimoșilor. El a intrat în conflict cu Jador, pe care îl consideră ”fals”. Nu Jador a fost cel nominalizat spre eliminare, cu toate acestea. Zannidache a adus-o în fața votului telespectatorilor pe Alexandra Stan, deoarece nu a dat un randament bun pe traseu. Cel eliminat a fost, însă, Costi Ioniță.

Zanni, asa cum nu l-ati mai vazut pana acum! Iata in ce ipostaze neasteptate a fost surprins castigatorul Survivor Romania 2021!

Citeste si: Cum arăta Zannidache de la Survivor România înainte să aibă cele 100 de tatuaje și părul blond! Îl mai recunoști pe faimos?

Îi puteţi urmări parcursul lui Zannidache în competiţia Survivor România 2021, de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.  

Citeste si: Amna, acuzatii dure la adresa lui Zannidache dupa ce a iesit din competitia Survivor Romania 2021:"Nu are coloana vertebrala. Nu poti sa le faci colegilor tai..."

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies