Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!

,
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”, a anunțat cine părăsește competiția Survivor România 2021
Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

După ce au pierdut cele două jocuri de imunitate din această săptămână, Faimoșii au fost nevoiți să se despartă de un membru al echipei. Publicul a decis cine trebuie să plece acasă.


In articol:

Faimoșii au dat totul pe traseele de la Survivor România 2021, dar în ciuda eforturilor, aceștia nu s-au putut impune în fața Războinicilor în această săptămână, astfel că au pierdut ambele jocuri de imunitate. Faimoșii au ajuns în situația de a avea inițial doi concurenți în pericol de eliminare, Costi Ioniță și Roxana Nemeș, ambii fiind votați spre eliminare de restul echipei în cadrul consiliilor de nominalizare.  Ulterior, în pericol s-a aflat și Alexandra Stan, aceasta fiind nominalizată de

Zannidache, cel mai votat Faimos în această săptămână. Care a fost decizia publicului?  

Ce concurent din echipa Faimoșilor a părăsit competiția Survivor România 2021?

Performanțele lor sportive din această săptămână, dar și comportamentul pe care l-au avut în cadrul echipei sunt doar două detalii pe care Faimoșii le-au luat în calcul atunci când au decis să îi nominalizeze spre eliminare pe Costi Ioniță și Roxana Nemeș. Faimoșii și-au exprimat votul, dar decizia finală a aparținut publicului. Astfel, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a anunțat că va părăsi competiția concurentul care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Citeste si: Jador, ieșire necontrolată la Survivor România 2021: „Ești o balenă fără nicio...” Tensiuni puternice în echipa Faimoșilor!

Consiliul de eliminare din această seară a fost unul dificil pentru Faimoși.

Preferințele publicului au fost clare, astfel că după ce a prelungit pentru câteva clipe suspansul, Daniel Pavel a rostit numele concurentului care se va întoarce în România. Este vorba despre Costi Ioniță.

Costi Ioniță este concurentul care a primit cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că pentru Faimos, acum se încheie aventura Survivor România 2021.

Costi Ioniță a spus încă din momentul în care a fost nominalizat de colegi că decizia acestora este una înțeleaptă, iar înainte de a se întoarce în țară, concurentul de la Survivor România 2021 a rezumat ce a însemnat această experiență pentru el.

„Cum să zic...nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. Cred că e foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. M-am simțit foarte bine aici, am învățat foarte multe lucruri. Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care vor avea posibilitatea. Cam asta este. Eu merg înainte cu ceea ce am de făcut, o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe.”

, a spus Costi Ioniță, concurent la Survivor România 2021 în echipa Faimoșilor.

Citeste si: Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan în timpul consiliului de nominalizare? Au crezut că nu îi aude nimeni!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Incredibil ce se întâmplă în echipa Războinicilor! Ies la iveală detalii picante: „V-am prins pe voi doi...”

Organizatorii Untold și Neversea, nemulţumiţi de măsurile Guvernului: 'Nu se pot aplica la evenimentele noastre'

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Jador, pus la zid după ce a avut o discuție aprinsă cu Cosmin. Faimosul a reacționat dur: „Imediat ce am ieșit favorit...”

Alexandra Stan lanseaza o piesa noua, din Republica Dominicana: NOSFE x Alexandra Stan x Sak Noel feat. Los Tioz

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies