Cum arăta Zannidache de la Survivor România în adolescență? Îl mai recunoști fără cele 100 de tatuaje și părul blond?

,
Zannidache
Cum arăta Zanni înainte să aibă părul vopsit şi tatuaje

Cum arăta Zanni de la Survivor Romania înainte să aibă părul blond și tatuaje? Imaginile în care nu îl vei recunoaște!


In articol:

Zannidache Edmond este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România 2021. Tânărul este cântăreţ şi face senzaţie cu piesele sale, pe YouTube. Unele dintre melodii au chiar sute de mii de vizualizări, semn că Zannidache Edmond Hubert se poate mândri cu fani numeroşi.

Însă, câți dintre aceștia știu cum arăta înainte să se vopsească şi să-şi facă zeci de tatuaje?

Cum arata Zannidache inainte sa aiba cele 100 de tatuaje si parul blond

Zannidache Hubert Edmond are un stil cu totul și cu totul inedit. Tânărul în vârstă de 23 de ani are părul vopsit pe jumătate blond, iar cealaltă jumătate brunet, iar tatuajele îi ocupă o mare parte a pielii, având astfel de desene inclusiv pe față.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZANNI (@zannidache)

Zanni are foarte mulți susținători, însă nu mulți sunt cei care știu cum arăta înainte de participarea la Survivor România. Imaginea lui s-a schimbat major dacă facem o comparație cum arăta înainte și cum arată acum. Am scos de la naftalină mai multe fotografii de colecție cu Zanni. 

Zannidache de la Survivor este de nerecunoscut! Cel puțin asta poate constata oricine vede imaginile cu el înainte și după cele 100 de tatuaje.

Zannidache
Zannidache a devenit un personaj controversat și din cauza schimbărilor de look.

În imaginile postate pe internet chiar de el, se poate observa ca în 2014 avea o înfățiare obișnuită. Părul era în culoarea naturală, iar tatuajele de acum lipseau cu desăvârșire. 

Citeste si: Concurenții Survivor România 2021 și-au construit toaleta în junglă! Incredibil cum arată locul!

Zannidache
Concurentul de la Survivor România și-a schimbat înfățișarea în ultimii ani.

Cu toate că, inițial, mulți i-au contestat prezența în competiția Survivor România, Zanni a devenit un concurent iubit chiar

și de către ceilalți rivali din emisiune.

Zannidache
Zanni a crescut în niște condiții greu de imaginat.

Este un personaj apreciat în cadrul emsiiunii Survivor România, sezonul doi. Zanni este un artist direct și un concurent care mereu a spus lucrurilor pe nume, chiar dacă asta îi poate aduce și conflicte.

Zannidache
Au fost multe zile în care nu a avut ce să mănânce, dar nu și-a pierdut speranța că într-o zi viața lui se va schimba.

Faimosul luptă cu îndârjire pentru fiecare punct pe traseu și este unul dintre cei mai iubiți concurenți de către public.

Citeste si: Zannidache de la Survivor 2021 susținut de Alex Velea și Omar! MOTIVUL pentru care nu vrea să îl sune pe Velea: "Să ajunga exact cum face catelul ala pe care..."

Zannidache
Zanni avea părul brunet și era fără tatuaje

Zanni a avut o copilărie grea

Zannidache a avut o copilărie marcată de lipsuri. A crescut la oferfelinat și nu i-a fost deloc ușor nici la o vârstă fragedă. S-a luptat cu foamea și a îndurat bătăi, până în momentul în care a fost adoptat de către o organizație de copii.

Zannidache
Zannidache Hubert Edmond, cunoscut drept Zanni, a avut o copilărie marcată de lipsuri.

„Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea...Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul(...).

Citeste si: Marea Finală „Survivor România”, pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă(...). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zanni 

Zannidache
Părinții lui l-au abandonat într-un orfalinat și au plecat ulterior în Grecia.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce s-a aflat că merge la Survivor!

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021. Zannidache, posibil CASTIGATOR SURVIVOR ROMANIA 2021

Idilă la ”Survivor România”? Cum au fost surprinși doi concurenți, în noapte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies