Ce concurent din echipa Faimoșilor este preferatul publicului? Iată pe cine a propus spre eliminare

,
Echipa Faimoșilor, Survivor România 2021
Echipa Faimoșilor, Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Răsturnare de situație în echipa Faimoșilor. Cine este concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea publicului în această săptămână? Iată pe cine a nominalizat în consiliul de eliminare.


In articol:

Liniile de vot s-au deschis în această săptămână pentru telespectatori, astfel că aceștia și-au putut susține preferații din echipa Faimoșilor. Dacă la votul anterior Jador s-a aflat în topul preferințelor, de această dată, lucrurile s-au schimbat. Ce Faimos este preferatul celor de acasă?

Publicul a decis. Cine este cel mai votat Faimos în această săptămână?

Sinceritatea de care a dat dovadă până în momentul de față pare să fi fost pe placul publicului, astfel că cei de acasă l-au votat în număr mare pe Zannidache, Faimosul devenind cel mai votat concurent al săptămânii. Conform regulamentului, acesta a trebuit să nominalizeze un concurent spre eliminare. După ce a explicat în detaliu care sunt motivele care au stat la baza alegerii pe care a făcut-o, Zannidache a anunțat că Alexandra Stan este concurenta pe care dorește să o nominalizeze.

„Păi, azi am câștigat. Am fost supărat în urma discuțiilor de ieri pe Jador, dar ne-am împăcat. Am luat-o matur, deci mie mi-a trecut. Voiam să îl votez pe Jador dacă ieșeam preferat, dar Jador are de stat aici foarte mult timp. Sper că a luat-o și el matur, am luat-o și eu matur. Sunt lucruri pe care simt să le spun și aleg să votez fără supărări, fără frustrări, fără nimic, cu inima împăcată, pe motiv sportiv.

De ce? Pentru că ne place când câștigăm, ne place când ne simțim bine și sunt unii oameni care nu s-au adaptat aproape deloc aici, le este greu. Mă bucur totuși că acești oameni au împărțit cu mine pătura și perna și vrem 100% să dăm afară verigile slabe. Am văzut cât de dulce este o probă de comunicare și nu mi-aș permite să mai pierdem vreuna. Este una dintre cele mai importante și mă bucur că fix acum a căzut lumina pe noi, că asta s-a întâmplat, am trăit în întuneric până acum și acum
a venit lumina pe noi. Deci, o să merg pe motive sportive. Nu este o decizie grea, o am aici pe Alexandra Stan, ea este câștigătoarea nominalizării.”,
și-a motivat Zannidache alegerea. 

Alexandra Stan nu a părut deranjată de nominalizare, chiar dacă asta înseamnă că se află în pericol de eliminare  alături de Roxana Nemeș și Costi Ioniță.

Citeste si: Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit totul: „Ești prietenul meu și lumea zice că...”

Citeste

si: Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan în timpul consiliului de nominalizare? Au crezut că nu îi aude nimeni!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alin din echipa Războinicilor a izbucnit în lacrimi la Survivor România: „Mă doare carnea pe mine...” A făcut dezvăluiri emoționante din viața personală

Lui Cătălin Drulă i s-a pus pata pe Metrorex și vorbește despre DISPONIBILIZĂRI: 'Nu am o cifră exactă'

Demisie de răsunet în Guvern! Premierul Florin Cîțu a încercat să acopere rușinea

Discuții aprinse în tabăra Faimoșilor după nominalizări. Ce a făcut Roxana Nemeș timp de 4 ore? Colegii de echipă au reacționat imediat

Jador, ieșire necontrolată la Survivor România 2021: „Ești o balenă fără nicio...” Tensiuni puternice în echipa Faimoșilor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies