Emotii uriase in primul consiliu de eliminare la Survivor Romania 2021! Ei sunt concurentii favoriti ai publicului! Iata ce nominalizari au facut!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2021, 02:32
Faimosii si Razboinicii, fata in fata la primul consiliu de eliminare de la Survivor Romania 2021.

Razboinicii si Faimosii au trecut prin mari emotii in primul consiliu de eliminare la Survivor Romania, in aceasta seara.

Ediția de astăzi a emisiunii „Survivor România” a fost una dificila atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere acestia s-au luptat intr-un nou joc de recompensa cu un traseu complicat si solicitant, iar concurenții au fost nevoiți să facă eforturi mari pentru a câștiga puncte pretioase.

Dupa o zi dificila in care Razboinicii si Faimosii s-au confruntat cu indarjire intr-un nou joc de recompensa, acestia au fost nevoiti sa treaca si prin emotiile primului consiliu de eliminare, in care se va decide soarta in competitie a concurentilor nominalizati.

Ei sunt concurentii favoriti ai publicului! Iata ce nominalizari au facut!

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a mai facut un anunt important pentru concurenti in primul consiliu de eliminare la Survivor Romania 2021. Acesta a mentionat cine sunt concurentii favoriti ai publicului, cei mai votati, conform rezultatelor votului prin sms, atat in echipa Faimosilor, cat si in cea a Razboinicilor, care, la randul lor vor mai face cate o nominalizare spre eliminare in aceasta seara.


Astfel, cel mai votat concurent din echipa Razboinicilor a fost desemnata Roxana Ghita, care l-a nominalizat pe Alin spre eliminare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iar in echipa Faimosilor, cel mai votat concurent de catre public a fost desemnat Jador, care la randul lui a nominalizat-o pe Alexandra Stan, dupa multe momente de nehotarare. 

Daca Alin nu a parut deloc deranjat de decizia colegei sale, Roxana Ghita, ci dimpotriva a demonstrat un optimism debordant, pe de alta parte, Alexandra Stan a fost destul de suparata de hotararea luata de Jador in aceasta seara.

In cele din urma, Daniel Pavel a anuntat faptul ca batalia se va da intre Amna, Alexandra Stan, Sorin si Alin.  

Citeste si: Faimoşii şi Războinicii se vor confrunta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!

Citeste si: Ce echipă a câștigat RECOMPENSA in jocul din această seară! Care a fost scorul final la Survivor Romania 2021!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!