Ce echipă a câștigat RECOMPENSA in jocul din această seară! Care a fost scorul final la Survivor Romania 2021!

,
survivor romania 2021 joc de recompensa
Ce echipă a câștigat RECOMPENSA din această seară!

Joc dificil în această seară la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii s-au luptat până la epuizare pentru a câștiga miza pusă în joc.


In articol:

Faimoşii şi Războinicii au pus toate armele în joc pentru a câştiga recompensa din cea de-a doua ediţie a show-ului Survivor România, pentru a se stradui sa castige mult ravnitul premiu.

Cine a câştigat recompensa pusă în joc la Survivor Romania astazi!

Ultima luptă pe traseu s-a dat între Costi Ionita şi Musty Camara. Concurenţii s-au întrecut cu multa determinare pe traseu în ultima confruntare din această seară. Adrenalina a fost atinsă la cote maxime în ultimul duel pentru recompensă.

Costi Ionita a pierdut mai mult timp pe traseu, iar Musty a câştigat timp la proba de îndemânare pentru a arunca cele patru mingi in cosuri, la final. Insa presiunea şi epuizarea îşi spun cuvântul în cazul lui Costi, care în această seară a pierdut punctul decisiv în favoarea Războinicilor. 

survivor romania 2021
Ultimul duel al jocului pentru recompensa s-a dat intre Costi Ionita si Musty Camara.

Musty a adus punctul final pentru echipa Razboinicilor, care a câştigat premiul serii, prajiturile cu ciocolata.

Care a fost scorul final al jocului de recompensa

Jocul din această seară a fost departajat. Faimoşii nu au reuşit să le facă faţă Războinicilor, care au pus toate armele în joc pentru a duce duelul la final în favoarea lor.

A fost o luptă crancena si pentru Faimosi, care au incercat din rasputeri sa dea totul pe traseu.

Scorul din această seară de la Survivor România a fost de 3-10 pentru Războinici. Astfel, Albastrii au reuşit să câştige detasat şi acest nou joc de recompensa in ediţia de astazi a show-ul fenomen Survivor România, sezonul 2 si au savurat cu mare bucurie prajiturile cu ciocolata.

survivor romania 2021
Razboinicii au luptat multa determinare in jocul de recompensa si au castigat!

Singurul care nu a putut sa se bucure de premiul castigat de echipa sa a fost Starlin, care a fost sanctionat pentru comportament neadecvat in

conflictul cu Georgiana si care in urmatoarele trei jocuri de recompensa castigate de echipa sa, nu va beneficia de respectiva recompensa.

Citeste si: Ce echipă a câștigat RECOMPENSA in jocul din această seară! Care a fost scorul final la Survivor Romania 2021!

Citeste si: Faimoşii şi Războinicii se vor lupta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Faimoşii şi Războinicii se vor confrunta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!

Sorin Cîmpeanu clarifică problema mărțișoarelor în școli: 'E o exagerare, iar MEC nu susține exagerările'

Nu mai folosi acest tip de ulei pentru prăjit! Îți face mâncarea toxică! Mulți români fac această greșeală. Ce ulei este cel mai bun pentru prăjit și salate

Panica mare in echipa Faimosilor inainte de startul jocului pentru recompensa! Elena Marin a fost intepata de o insecta si se simte rau!

Alexandra Stan si Elena Marin, cearta apriga! Orgoliile puternice isi spun cuvantul! "Te plangi de ce nu esti integrata in grup!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies