Faimoşii şi Războinicii se vor confrunta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2021, 01:31
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Faimoşii şi Războinicii se vor lupta intr-un nou joc pentru recompensa astazi la Survivor România. Iata care este miza jocului.

Faimoșii și Războinicii se vor lupta într-un nou joc dificil la Survivor Romania 2021 pentru recompensa. Dupa cateva zile petrecute deja in mijlocul junglei, cu multe lipsuri, concurenţii se vor confrunta pe unul dintre cele mai dificile trasee din Republica Dominicană, pentru o noua recompensa ce cu siguranta le va mai ridica moralul.

În ce consta MIZA pentru care Faimoșii și Războinicii se vor lupta in jocul de astazi?

Daniel Pavel, a anunțat premiul ce va putea fi castigat de echipa victorioasa din aceasta seara. Astfel, in cel de-al saptelea joc de la Survivor România, sezonul 2, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru un desert delicios, prajitura cu ciocolata.

Concurenţii din cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, se declară motivaţi pentru a câştiga miza acestei seri în cea de-a saptea confruntare de la Survivor România, chiar daca se anunta un joc destul de dificil cu un traseu pe apa ce necesita multa forta. 

Recompensa din această seară este cu adevărat binevenita pentru concurenti, un desert cu ciocolata la care acestia visau de mult timp   si care le va ridica moralul cu siguranta.

"Miza jocului de recompensa de astazi! Faimosi, Razboinici, sub cupola aceasta de panza se afla premiul vostru! Vreti sa aflati ce se afla sub aceasta cupola de panza? Prajitura de ciocolata! Fiecare membru al echipei castigatoare va primi cate o prajitura de ciocolata la capatul acestui joc de recompensa, daca desigur echipa castiga!",

a spus Daniel Pavel.

Totul despre Raluca Dumitru, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află totul despre ea

Citeste si: Faimosii au decis! Pe CINE au nominalizat spre eliminare! EA este a doua concurenta nominalizata a saptamanii la Survivor Romania 2021!

Citeste si: Panica mare in echipa Faimosilor inainte de startul jocului pentru recompensa! Elena Marin a fost intepata de o insecta si se simte rau!

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies