Tensiuni mari in tabara Faimosilor! "Jador face pe nebunul!" Astăzi are loc primul CONSILIU DE ELIMINARE! Aflati ce se va intampla ASTAZI, 17 ianuarie, intr-un nou joc de recompensa plin de adrenalina, la Survivor Romania, de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2021, 15:38
Dupa ce au pierdut jocul de imunitate, Faimosii se confrunta cu primele certuri.

Un nou joc de recompensa spectaculos pe traseul din Republica Dominicana! Fiti alaturi de echipa voastra favorita, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D!

Dupa ce sambata seara s-a desfasurat la Survivor Romania cel de-al doilea joc de imunitate extrem de dificil, la finalul caruia, Faimosii au pierdut si au fost nevoiti sa se nominalizeze intre ei, astazi urmeaza un nou joc de recompensa, spre marea bucurie a concurentilor.

Se anunta si astazi, 17 ianuarie, o noua editie palpitanta si cu multa adrenalina la Survivor Romania, de la ora 20:00, in care Faimosii si Razboinicii se vor confrunta din nou intr-un joc extrem de dificil ce se va desfasura pe apa.

Este vorba despre un nou joc de recompensa de la Survivor Romania, asteptat cu multa nerabdare de catre concurenti, in care ambele echipe vor da totul pentru a castiga premiul pus in joc.

In tabara Faimosilor au loc discutii aprinse!

Competitia „Survivor România” le testează limitele concurenților, dar și răbdarea, astfel că este urmărită evoluția acestora, dar și reacțiile pe care le au în cele mai dificile situații.

In ediția „Survivor România” din această seară, cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, se vor infrunta intr-un nou joc de recompensa. In care traseul va fi unul bazat pe inot si multa forta si stapanire de sine, ceea ce ii va pune la mare încercare pe unii dintre concurenți, care vor resimti mult oboseala acumulata.
Inainte de jocul de recompensa insa, in tabara Faimosilor au loc discutii aprinse intre cativa concurenti, care rabufnesc fata de colegii lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se va intampla in echipa Faimosilor, dar si cine va castiga jocul de recompensa, veti putea afla urmarind editia Survivor Romania de duminica, 17 ianuarie 2021, difuzata de Kanal D, de la ora 20:00!

Citeste si: Faimosii au decis! Pe CINE au nominalizat spre eliminare! EA este a doua concurenta nominalizata a saptamanii la Survivor Romania 2021!

Citeste si: Faimosii si Razboinicii, confruntare crancena in cel de-al doilea joc de imunitate! MIZA importanta si un premiu suplimentar de senzatie pentru echipa invingatoare!

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!