Care este starea de sanatate a lui Lucian Barbu? Daniel Pavel a facut anuntul in consiliul de eliminare! Iata ce se va intampla cu Razboinicul!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2021, 01:14
survivor romania 2021 Foto(4)
Daniel Pavel a anuntat ce se va intampla cu Lucian Barbu din echipa Razboinicilor.

Inainte de a da startul consiliului de eliminare din aceasta seara, Daniel Pavel a facut un anunt important despre situatia lui Lucian Barbu.

„Survivor România 2021” este un show plin de adrenalină și cu foarte multe răsturnări de situație! Cele două echipe, Faimoșii și Războinici, sunt abia la începutul unui drum plin de provocări și care le va permite să se redescopere și să își testeze limitele. Nervi întinși la maximum, stres, dar și o dorință acută de a câștiga, cam așa ar putea fi rezumat show-ul până în momentul de față.

Pentru a avea parte de confort, concurenții de la „Survivor România” trebuie să lupte din răsputeri, astfel că doar cei care vor reuși să câștige probele de pe trasee vor avea parte de anumite avantaje.

Ediția de astăzi a emisiunii „Survivor România” a fost una dificila atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere acestia s-au luptat intr-un nou joc de recompensa cu un traseu complicat si solicitant, iar concurenții au fost nevoiți să facă eforturi mari pentru a câștiga puncte.

Daniel Pavel a facut anuntul despre situatia lui Lucian Barbu!

Dupa o zi dificila in care Razboinicii si Faimosii s-au confruntat cu indarjire intr-un nou joc de recompensa, acestia au fost nevoiti sa treaca si prin emotiile primului consiliu de eliminare, in care se va decide soarta in competitie a concurentilor nominalizati.

Inainte de inceperea consiliului de eliminare din aceasta seara, Daniel Pavel a facut un anunt importat in ceea ce il priveste pe Lucian Barbu, dupa ce Razboinicul a suferit de curand o accidentare grava pe teren, care i-a adus imposibilitatea de a reveni in camp alaturi de echipa sa.

Prezentatorul emisiunii „Survivor România” a subliniat faptul ca Lucian Barbu este primul concurent care va parasi competitia din cauza faptului ca starea sa de sanatate nu-i mai permite revenirea pe teren alaturi de colegii sai de echipa.

Vizibil afectat de accidentarea suferita dar si extrem de trist pentru ca s-a vazut nevoit sa renunte la competitie din cauza accidentarii suferite, Lucian Barbu a tinut sa le spuna cateva cuvinte de ramas bun colegilor sai si sa le promita ca ii va sustine de acasa pana la final.

Ilinca Vandici si Daniel Pavel vin la

Citeste si: Razboinicul Lucian sufera o accidentare teribila la Survivor Romania! Concurentul se prabuseste pe teren si are nevoie urgenta de medic!

Citeste si: Lucian Barbu, Războinicul de la „Survivor România”, a trecut printr-o serie de încercări dramatice: „Chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață”

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies