Cine este și câți ani are Asli din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Melisa Akman din distribuția producției Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?

,

Melisa Akman face parte din categoria celor mai apreciate actrițe din tânăra generație, care au uimit publicul cu talentul lor.

Îndrăgitul serial Aripi frânte difuzat luni și marți, de la oa 20:00, la Kanal D, a fascinat publicul cu povestea impresionantă de viață prezentată însă și cu actorii turci renumiți care pun în scenă momente și situații captivante. Printre tinerii actori care fac parte din distribuția de excepție a producției Aripi frânte se număr și superbă actrița Melisă Akman, care joacă rolul Asli.

Cine este și câți ani are Asli din serialul Aripi frânte

Melisa Akman s-a născut în anul 1990, în Istanbul, într-o familie modestă, care însă i-a oferit mereu totul pentru a studia și a realiza ceea ce și-a propus în viață. Încă din copilărie, micuța Melisa și-a descoperit pasiunea pentru actorie și de atunci și-a dorit enorm să ajungă într-o bună zi o actrița renumită și apreciată de publicul larg.

Anii au zburat și la vârsta de 18 ani, Melisa a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Mimar Sinan, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2012. Atunci când a câștigat și primul ei casting pentru a juca primul rol într-un serial de televiziune.

Citeste si: Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebra actrița Servet Pandur, în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare!

Astfel, frumoasa Melisa Akman a fost cooptată să joace un rol episodic al cadânei Gulizar, în producția fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Au urmat apoi alte câteva roluri în seriale și filme de excepție care de asemenea i-au adus mari reușite pe plan profesional și treptat au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale.

În prezent are 31 de ani și se bucură de mari succese, însă are de gând să evolueze și mai mult și să atingă cele mai înalte culmi ale succesului în carieră. În anul 2017, Melisa a fost cooptată să joace în serialul Aripi frânte, în care a dat viață personajului Asli, o tânără ambițioasă.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă

Lucian Bode nu se teme de moțiunea anunțată de Forța Dreptei și USR: 'Nu ar fi prima! De-abia aștept'

Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă

Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebra actrița Servet Pandur, în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies