Cine este copilul în vârstă de 14 ani care a fost aruncat de doi adolescenți în fața trenului. Conflictul a pornit din cauza unei dispute romantice

Author: Lavinia Medrea

Conflictul a pornit din cauza unei dispute romantice

Sursa: PixaBay

Un incident șocant a avut loc în Italia! Un copil român, în vârstă de 14 ani, a fost împins în fața trenului de doi adolescenți din cauza unei dispute romantice.

Un adolescent român în vârstă de 14 ani a fost împins în fața trenului de

către doi copii în vârstă de 14 și 15 ani, asta după ce l-au bătut. Tot conflictul a pornit din cauza faptului că băiatul agresat ar fi vorbit cu fosta iubită a unuia dintre cei doi adolescenți. Incidentul a avut loc în gara Seregno. 

Cine este băiatul de 14 ani împins în fața trenului

Adolescentul care l-a împins pe băiatul de 14 ani în fața trenului îl

amenința de câteva zile, conform mamei victimei, citată de  Informazione.

„Fiul meu de 14 ani aproape că a murit pentru o fetiță”, a declarat mama băiatului împins în fața trenului, în vârstă de 41 de ani.

Citește și: După 16 zile de agonie, Ionuț a murit. Tânărul a fost spulberat de un șofer băut în noaptea de Revelion. Alți 5 tineri au fost răniți

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

„Tipul acela din Seregno – pe care băiatul nu-l cunoaște – trimitea de două zile mesaje de amenințare pentru că o fetiță îl părăsise și era prietenă cu fiul meu de câteva zile. Când ieri, după școală, nu m-a sunat, am fost îngrijorată.”, a mai declarat mama acestuia. 

În ce stare se află adolescentul de 14 ani acum

Deși inițial s-a spus că cearta a pornit

de la faptul că cei doi agresori ar fi vrut să-i fure băiatului hanoracul, se pare că adevăratul motiv a fost de natură romantică. Cu toate că adolescentul român s-a lovit puternic la cap de vagonul trenului aflat în mișcare, a scăpat ca prin minune din ghearele morții. Din nefericire, este încă în spital, în stare deosebit de gravă. 

Sorin Puscasu a luat atitudine in scadalul in care a fost implicat Micutzul pe Calea Victoriei:

Citește și: Modul tragic în care a murit o româncă din Italia, născută în Reșița, la doar 34 de ani. Anca a lăsat în urmă trei copii și un soț care o iubeau

Medicii ajunși la fața locului l-au găsit pe băiat plin de sânge și în stare de șoc. Victima a fost dusă de urgență la spitalul San Gerardo din Monza. Acesta a avut pierderi de memorie și nu și-a amintit nimic din ceea ce i s-a întâmplat. Deocamdată, băiatul trebuie să rămână la pat, iar medicii estimează că va avea nevoie de internare pentru minim două luni.

Cei doi adolescenți care l-au împins pe copilul de 14 ani în fața trenului au fost duși într-un centru de detenție și au fost acuzați de tentativă de omor și tentativă de tâlhărie.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”