Cine e vlogger-ul care a refuzat-o pe Bianca Comănici din pricina lui Nelson Mondialu: "Băi, băiatule..."

,
Bianca Comanici
Bianca Comănici

Bianca Comănici a mărturisit că vorbea cu un vlogger și că trebuia să se întâlnească cu el.


In articol:

Ei bine, povestea între ei doi este gata, iar motivul ar fi, se pare, vlogul lui Nelson Mondialu. Nelson i-a tras un semnal de alarmă lui Roberto Hațegan, iar după vlogul tatălui lui Livian Roberto a renunțat la a mai vorbi cu Bianca.

Eu foarte mult timp nu o să mă las și o să lovesc în ea, pentru că merită. O să o urmăresc până când o să aibă copii, dacă o să aibă, până când o să facă o nuntă, deși sperăm că nu. Vreau să iau alertă la acest băiat, Robert Hategan, care, după câte am citit, e fotbalist, a jucat la Illinois.

Băi băiatule, au fost părinții bucuroși de tine până să o cunoști? Se vor mâhni, vor avea supărări dacă te vor vedea cu ea. Ea a umblat cu alți bărbați, de aia a lăsat-o cocotierul (n.r. - Livian).”, a spus Nelson Mondialul, într-un vlog, postat pe Youtube.

”Astăzi m-am cunoscut cu un băiat, e vlogger. Mă făcea mereu să râd și mă uitam la clipurile lui. I-am dat un mesaj și azi ne-am văzut. O să-l cunoașteți și o să vă placă. Mie îmi place super mult de el. Mie mi se pare frumos. Eu vreau să fie vlogguri pe ambele canale. Și la mine și la el. Nu m-aș afișa cu oricine, abia astăzi l-am cunoscut. Nu este de la emisiune. O să ne mai vedem de câteva ori și dacă totul este bine începem și postăm. Am ieșit în oraș, ne-a văzut o grămadă de lume, nu mă ascund. Nu știu când o să vă fac cunoștință cu el”, a povestit Bianca Comănici, într-un vlog, despre Roberto Hațegan înainte ca totul să fie gata între ei. 

Ulterior, când povestea s-a încheiat, Bianca a spus: "Lăsați-mă cu ăla".

Roberto Hațegan
Roberto Hațegan

L-a atacat pe Nelson Mondialu!

Bianca Comănici și-a făcut curaj și l-a atacat pe Nelson Mondialu. Cel mai probabil, motivul atacului îl constituie faptul că Nelson i-a pus bețe în roate cu Roberto Hațegan.

„Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine. O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun. Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul ăsta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut? Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el. Am văzut domnul, individul, că i-au zis oamenii lui ce am postat eu. Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani... uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om.

Acest individ care face vlog-uri despre mine nu face treaba asta doar pentru Youtube, el are o obsesie. El sună oameni și vorbește urât despre mine. El caută postări despre mine, a ajuns la un nivel avansat. Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire. Acest om pe mine mă hărțuiește. El spune că eu sunt nora lui. Nu sunt nebuni amândoi, Livian e un om normal. Și când eram împreună, el la fel vorbea. Nu are treabă, Livian nu e implicat aici. Nu mă urăște, dacă mă ura, nu-mi pomenea numele. Nu voia să audă de mine. La el e clar că e ceva acolo, poate vrea să-i fiu iar noră. Habar n-am, dar eu am zis că nu mă mai împac cu Livian. Nu se folosește de mine. El sună oameni și vorbește despre mine. El a încercat să-l îndepărteze de mine pe băiatul ăsta cu care vorbesc eu. Cum să faci așa ceva? Ești psihic instabil? O să mă ocup eu de oamenii ăștia, ei sunt firimituri pentru mine. O să mă ocup de ei. Chiar dacă au scos clipurile și live-urile, eu le am pe gmail. Mi-au trimis susținătorii mei tot. Nu mi-e mie frică de nimeni. N-au ce să-mi facă. Ce ar putea să-mi facă? Să pună oameni după mine să mă bată? Să mă violeze? În ce secol trăim? Stați liniștiți că mie nu mi-e teamă. Am tăcut 1 an de zile, din respect pentru Livian. Nu mai, ajunge, prea mult respect, ajunge”, a spus Bianca Comănici într-un vlog despre Nelson Mondialu.

Citeste si: Bianca, Manuela, Simina și Ella, dezvăluiri picante din trecutul lor. Ce concurente de la Puterea Dragostei au avut doi iubiți în același timp?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici, hotărâtă să se schimbe: "Nu m-a ajutat cu nimic în viață..." A luat o decizie radicală!

Pandemia DINAMITEAZĂ piața chiriilor: românii dau CONFORTUL pe locuințe situate lângă farmacie

A pus zeci de persoane în pericol! Cum și-a petrecut ziua de naștere o vedetă super celebră și ce pedeapsă riscă

Nelson Mondialu, bătut cu bestialitate: "Am fost inconștient"! Tatăl lui Livian susține că agresorii au vrut să îl și violeze!

Bianca Comănici l-a atacat dur pe Nelson Mondialu: "Un nebun"! A rupt tăcerea și a spus totul despre el: "Gata cu respectul"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies