Livian de la Puterea Dragostei, mesaj dur la adresa Biancăi: "Unii oameni n-au alte cuvinte în vocabular"

,
Livian de la Puterea Dragostei
Livian de la Puterea dragostei, atac dur la adresa Biancăi Comănici

Livian Pop și Bianca Comănici s-au despărțit de câteva luni, dar cu toate acestea fostul concurent de la "Puterea dragostei" continuă să vorbească despre fosta iubită.  


In articol:

Cu puțin timp în urmă, Livian de la Puterea dragostei a avut o reacție nervoasă, într-un live pe Youtube, dup ce a urmărit live-ul în care Bianca Comănici a apărut alături de Manuela, Simina și Ella.

Livian de la Puterea dragostei, atac dur la adresa Biancăi Comănici

Câștigătorul sezonului 2 Puterea dragostei a declarat că a urmărit videoclipul în care apare fosta lui iubită, Bianca Comănici, din platoul WOWBIZ.

Fostul concurent s-a arătat deranjat de faptul că numele lui este încă un subiect discutat chiar și la trei luni de la încheierea emisiunii.

„Am văzut live-ul, văzut e mult spus...Am auzit de live. Au trecut trei luni de la competiție, trei luni de când s-a terminat competiția și unii oamnei n-au alte cuvinte în vocabular. Asta e mult spus, chiar și cuvintele astea pe care le au în vocabular și la care fac eu referință nu și le pot exprima ca lumea pentru că nu au lexic verbal, n-au cursivitate în vorbire, nu au, nu au...”,  a declarat Livian de la Puterea dragostei.

Bianca Comănici, Manuela și Simina
Bianca Comănici, Manuela și Simina, în platoul WOWBIZ

Citeste si: Bianca Comănici nu se mai ascunde: "Când privesc înapoi la viața mea..." Dezvăluiri emoționante despre trecutul ei

În continuarea, Livian de la Puterea dragostei le-a transmis fanilor că a știtu dintotdeauna că Marius și Andreea Pirui se vor despărți, la fel și în cazul Bernei și al lui Philip.

„De trei luni aceleași subiecte! Nu știu cum mai urmărește lumea, cum mai e curioasă lumea de câștigători.

Am ieșit de pe flancul cu fosta relație, acum iar sunt băgat pe flancul cu fostele prietenii. Care prietenii? Eu am zis că nu există prietenii! Eu am zis că cutare cu Pirui n-au nicio treabă, cum ies afară din casa Puterea dragostei, cum se despart. Așa a fost! Când am zis celălalt cuplu, stânga pe stânga, dreapta pe dreapta...Ați zis că-s ipocrit! Uitați că ipocritul are dreptate. Au zis de mine că sunt cu două fețe, dar am fost cel mai drept om.
N-am dat dovadă de inimă rece, n-am dat dovadă de peservitate, n-a dat dovadă de nimic”,
 a mai spus Livian în live-ul de pe Youtube.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Livian, cuvinte de laudă la adresa Cristinei Mihaela: "Eu cunosc omul după prima examinare și..." Ce a spus despre prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei?

Raed Arafat explică HG privind obligativitatea certificatului verde COVID: Nu putem vorbi de discriminare

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Livian și Nicoleta de la Puterea Dragostei și-au spus ADIO?! Cei doi foști concurenți au făcut anunțul aseara: "Din cauza unor discuții am încetat ..."

Bianca, Manuela, Simina și Ella, dezvăluiri picante din trecutul lor. Ce concurente de la Puterea Dragostei au avut doi iubiți în același timp?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies