Bianca Comănici nu se mai ascunde: "Când privesc înapoi la viața mea..." Dezvăluiri emoționante despre trecutul ei

,
bianca comanici trecut
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă și-a propus să privească cu încredere spre viitor, Bianca Comănici mai are momente în care se întoarce în trecut. Ce mesaj a transmis acum?


In articol:

Și după ce a ieșit din casa Puterea Dragostei, Bianca Comănici este în continuare în atenția publicului. Are o mulțime de prieteni virtuali care îi urmăresc cu mare atenție fiecare mișcare, iar fosta concurentă de la Puterea Dragostei știe acest lucru, motiv pentru care, de foarte multe ori, alege să le vorbească sincer urmăritorilor despre ceea ce se întâmplă în viața ei.

Ce spune Bianca Comănici despre trecutul ei?

Deși are puțin peste 20 de ani, Bianca Comănici recunoaște că a trecut prin foarte multe momente grele, iar unele dintre ele și-au pus puternic amprenta asupra ei. Când era concurentă la Puterea Dragostei au ieșit la iveală mai multe informații delicate despre ea, însă Bianca Comănici a reușit să treacă peste cele întâmplate și să meargă mai departe, privind cu încredere spre viitor.

Deși este hotărâtă să uite de trecut, mai ales după ce relația ei cu Livian s-a terminat definitiv, Bianca Comănici mai are momente în care își aduce aminte de clipele mai puțin plăcute din viața ei. Într-o postare pe care a făcut-o recent pe contul personal de instagram, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a ținut să le spună prietenilor virtuali că este conștientă de greșelile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, însă este convinsă că toate aceste lucruri negative au ajutat-o să devină un om puternic, mult mai matur și care înțelege altfel anumite aspecte ale vieții.

"Când privesc înapoi la viața mea, văd durere, greșeli, alegeri nepotrivite, dar când privesc în oglindă văd putere, lecții învățate și multă încredere în mine.", a scris Bianca Comănici pe contul personal de instagram.

bianca comanici mesaj instagram
Mesajul pe care Bianca Comănici l-a scris pe instagram[Sursa foto: Instagram]

De când a rupt orice legătură cu Livian, Bianca a trecut de la o stare la alta, mărturisind că nu traversează o perioadă prea bună, însă acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei pare din ce în ce mai hotărâtă să se pună pe primul plan și să facă tot ce ține de ea pentru a avea o viață liniștită și frumoasă.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comanici participa la Bravo, ai stil? Fosta concurenta de la "Puterea dragostei" a facut declaratii senzationale

Americanii presează Israelul să încheie un armistițiu cu Hamas

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Bianca Comănici a recunoscut: "Mă țin strâns de..." Așa reușește să treacă peste probleme!

Bianca Comanici, aparitie spectaculoasa! Fosta concurenta de la Puterea dragostei a recurs la o noua interventie estetica! Iata cum arata acum!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies