Bianca Comănici și-a speriat prietenii de pe instagram: "Nu știu dacă e bine să spun, dar cred că am coronavirus..." Incredibil ce a urmat după

,
bianca comanici coronavirus
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici a făcut o declarație care a stârnit îngrijorarea tuturor celor care o urmăresc pe contul de instagram. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că ar putea avea coronavirus.


In articol:

Într-o perioadă destul de delicată în care foarte multe persoane sunt depistate pozitiv cu coronavirus, Bianca Comănici a făcut un anunț prin care a stârnit panica printre cei care o urmăresc în mediul online.

Ce le-a dezvăluit Bianca Comănici prietenilor virtuali?

Bianca Comănici este foarte activă pe contul de instagram și postează tot timpul informații care au legătură cu viața ei personală. La fel s-a întâmplat și acum, când fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut o dezvăluire șocantă.

Într-un story postat în urmă cu mai multe ore, Bianca Comănici le-a mărturisit prietenilor virtuali că ar putea avea coronavirus. Evident, informația i-a speriat pe cei care o urmăresc în mediul online. Ulterior, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că totul a fost doar o glumă, legând unul dintre simptomele coronavirusului, lipsa gustului, de experiențele sale amoroase din trecut.

"Băi, nu știu dacă e bine să spun, însă îmi fac curaj. De mult timp mă gândesc la treaba asta și trebuie să o spun. Cred că am coronavirus și cred că am de ceva timp, de mult timp, cred că dintotdeauna am coronavirus pentru că unul dintre simptomele coronavirusului ar fi că nu mai simți gustul și dacă ar fi să stau să mă uit în trecut, la foștii mei iubiți...cam

așa trag concluzia. Glumesc, bineînțeles, mi s-a părut o glumă super bună, numai că în engleză sună mai bine, dar înțelegeți voi.", a spus Bianca Comănici într-un story postat pe instagram.

Bianca Comănici a subliniat la finalul story-ului postat pe instagram că nu are probleme de sănătate și că doar a vrut să facă o glumă, traducând un text din limba engleză. Cu toate acestea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a reușit să își inducă în eroare prietenii de pe instagram, chiar și preț de câteva minute.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici a recunoscut: "Mă țin strâns de..." Așa reușește să treacă peste probleme!

Renate Weber: Cei de la Comisia de la Veneția s-au speriat. Parlamentul a încălcat articolul 60 din Constituție

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Bianca Comanici, aparitie spectaculoasa! Fosta concurenta de la Puterea dragostei a recurs la o noua interventie estetica! Iata cum arata acum!

Bianca Comanici, raspuns pentru Andreea Mantea! Ce i-a transmis aceasta fostei prezentatoare ''Puterea dragostei''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies