Bianca, Manuela, Simina și Ella, dezvăluiri picante din trecutul lor. Ce concurente de la Puterea Dragostei au avut doi iubiți în același timp?

,
Bianca, Manuela, Simina și Ella
Bianca, Manuela, Simina și Ella, foste concurente la Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Au venit la Puterea Dragostei pentru a-și găsi jumătatea, iar acum le cunoaște o țară întreagă. Ce amănunte picante au dezvăluit Bianca, Manuela, Simina și Ella despre trecutul lor?


In articol:

Bianca, Manuela, Simina și Ella, foste concurente la Puterea Dragostei, au venit în platoul emisiunii Teo Show și au răspuns cu sinceritate la cele mai incomode întrebări. Astfel, fanii celor patru au reușit să afle noi informații despre trecutul lor, lucruri pe care până acum au preferat să le țină secrete.

Au avut sau nu o relație cu doi bărbați în același timp? Bianca, Manuela, Simina și Ella, momentul adevărului

Invitate în platoul emisiunii Teo Show, Bianca, Manuela, Simina și Ella au acceptat provocarea venită din partea lui Bursucu. Fostele concurente de la Puterea Dragostei au primit mai multe întrebări, unele incomode, la care au fost nevoite să răspundă rapid cu DA sau NU.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei are un nou iubit! Cine l-a înlocuit pe Jador

Întrebate dacă au avut doi iubiți în același timp, cele 4 foste concurente de la Puterea Dragostei au lăsat timiditatea de-o parte și au răspuns cât se poate de sincer. Dacă Bianca și Ella au spus că nu au trecut printr-o astfel de situație, Manuela și Simina au recunoscut că au avut relații cu doi bărbați în același timp și că nu regretă deloc deciziile luate în trecut.

Ba mai mult decât atât, Manuela a spus că la momentul respectiv a fost foarte fericită, chiar dacă ulterior cei doi bărbați au aflat adevărul și au rupt legătura cu ea.

Citeste si: Ce a făcut Bianca Comănici cu toate cadourile primite de la Livian? Abia acum a dezvăluit totul: "Nu mai există nicio cale de împăcare și..."

Bianca, Manuela, Simina și Ella doi iubiți în același timp
Bianca, Manuela, Simina și Ella în platoul emisiunii Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bianca: Nu am avut timp, n-am timp, nu pot.

Manuela: Da, doi, să fie număr par, cu soț. Era foarte ușor. Au aflat după și m-au părăsit. Eu am ieșit cea mai câștigată, am fost fericită. 

Simina: La mine au fost doar pupici. Eu înainte de emisiune eram doar cu pupatul pentru că m-a dezamăgit o relație pe care am avut-o, de 7 ani, de atunci am zis gata, nu mai vreau relație, vreau să mă pupicesc, să mă distrez și cam atât.

Am avut doi pupici cu doi separat. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simina se pregateste pentru bebe numarul doi? A dat mai multe indicii pe o retea de socializare

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Prietenii virtuali au observat că este tristă, iar acum, Manuela a recunoscut: "Da, trec printr-o situație..." Ce a mărturisit fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Ella a spus tot adevărul despre viața ei sentimentală: "Sunt o femeie..." A vrut să se afle de la ea!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies