Ce a făcut Bianca Comănici cu toate cadourile primite de la Livian? Abia acum a dezvăluit totul: "Nu mai există nicio cale de împăcare și..."

,
bianca si livan puterea dragostei
Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici vrea să lase trecutul în spate și deja a început o viață nouă. Ce s-a întâmplat cu cadourile pe care le-a primit de la Livian?


In articol:

După o relație controversată cu Livian, Bianca Comănici este acum o femeie singură, dar cu planuri mari de viitor. Înainte de a porni pe un drum nou, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a început prin a face curățenie generală în viața ei personală.

A renunțat la persoanele toxice care o înconjurau, dar și la amintirile care o împiedicau să evolueze.

Bianca Comănici nu mai vrea să audă de Livian. Gestul care a dat-o de gol pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Bianca Comănici și Livian s-au despărțit în urmă cu mai multe luni, dar au rămas în continuare apropiați, iar când fanii lor credeau că sunt pe punctul de a se împăca, cei doi au anunțat că s-au separat definitiv. Ulterior, Livian și-a asumat relația cu noua lui iubită, iar de atunci s-a terminat totul între cei doi.

După ce s-a întors din Turcia, Bianca Comănici s-a mutat în București și este foarte mândră de noua ei locuință. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit echipei Kanal D cum arată apartamentul ei, dar și ce s-a întâmplat cu toate lucrurile pe care le-a primit de la Livian.

Mai exact, pentru a-i fi mai ușor să treacă peste despărțirea de Livian, Bianca a decis să arunce toate cadourile de la fostul ei iubit.

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj sfasietor pentru Livian: "Stiu ca nu m-ai iubit, dar..."

"De data asta sunt 100% convinsă pentru că mi-am dat seama că nu mai există nicio cale de împăcare și chiar dacă și-ar dori el, acum nu aș mai vrea eu.",

a spus Bianca Comănici.

Chiar dacă a strâns totul într-o cutie, Bianca Comănici a recunoscut că există două lucruri la care nu vrea să renunțe, deși îi amintesc de Livian. Este vorba despre o căciulă pe care a primit-o de la el și un desen făcut de acesta.

Citeste si: Bianca Comănici nu se mai ascunde: "Când privesc înapoi la viața mea..." Dezvăluiri emoționante despre trecutul ei

"E un fes pe care mi l-a dat el, iar fetița asta sunt eu.

Aveam părul scurt și stăteam tot timpul cu fesul în cap, iar fetița asta (n.r cea desenată pe fes) e personajul mai răutăcios, mi-a plăcut super mult. Asta aș păstra-o și asta (n.r un desen făcut de Livian). Chiar dacă știu că el a desenat copilașul nostru, nu aș putea să îl arunc pentru că parcă ar fi desenat de un copil.", a adăugat Bianca Comănici.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bianca, fosta concurenta Puterea dragostei i-a facut soacrei buchet de flori: "E cu sot? Lasa asa!"

În ce judeţ se află Sfinxul şi Babele? După ani de procese, magistrații au dat verdictul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bianca si Berna s-au impacat si au spus totul despre femeile cu care au fost tradate de Livian si Philip: "Niste femei usoare!"

Bianca Comănici a recunoscut: "Mă țin strâns de..." Așa reușește să treacă peste probleme!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies