Ce a făcut Bianca Comănici cu toate cadourile primite de la Livian? Abia acum a dezvăluit totul: "Nu mai există nicio cale de împăcare și..."

,
bianca si livan puterea dragostei
Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici vrea să lase trecutul în spate și deja a început o viață nouă. Ce s-a întâmplat cu cadourile pe care le-a primit de la Livian?


In articol:

După o relație controversată cu Livian, Bianca Comănici este acum o femeie singură, dar cu planuri mari de viitor. Înainte de a porni pe un drum nou, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a început prin a face curățenie generală în viața ei personală. A renunțat la persoanele toxice care o înconjurau, dar și la amintirile care o împiedicau să evolueze.

Bianca Comănici nu mai vrea să audă de Livian. Gestul care a dat-o de gol pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Bianca Comănici și Livian s-au despărțit în urmă cu mai multe luni, dar au rămas în continuare apropiați, iar când fanii lor credeau că sunt pe punctul de a se împăca, cei doi au anunțat că s-au separat definitiv. Ulterior, Livian și-a asumat relația cu noua lui iubită, iar de atunci s-a terminat totul între cei doi.

După ce s-a întors din Turcia, Bianca Comănici s-a mutat în București și este foarte mândră de noua ei locuință. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit echipei Kanal D cum arată apartamentul ei, dar și ce s-a întâmplat cu toate lucrurile pe care le-a primit de la Livian. Mai exact, pentru a-i fi mai ușor să treacă peste despărțirea de Livian, Bianca a decis să arunce toate cadourile de la fostul ei iubit.

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj sfasietor pentru Livian: "Stiu ca nu m-ai iubit, dar..."

"De data asta sunt 100% convinsă pentru că mi-am dat seama că nu mai există nicio cale de împăcare și chiar dacă și-ar dori el, acum nu aș mai vrea eu.", a spus Bianca Comănici.

Chiar dacă a strâns totul într-o cutie, Bianca Comănici a recunoscut că există două lucruri la care nu vrea să renunțe, deși îi amintesc de Livian. Este vorba despre o căciulă pe care a primit-o de la el și un desen făcut de acesta.

Citeste si: Bianca Comănici nu se mai ascunde: "Când privesc înapoi la viața mea..." Dezvăluiri emoționante despre trecutul ei

"E un fes pe care mi l-a dat el, iar fetița asta sunt eu. Aveam părul scurt și stăteam tot timpul cu fesul în cap, iar fetița asta (n.r cea desenată pe fes) e personajul mai răutăcios, mi-a plăcut super mult. Asta aș păstra-o și asta (n.r un desen făcut de Livian). Chiar dacă știu că el a desenat copilașul nostru, nu aș putea să îl arunc pentru că parcă ar fi desenat de un copil.", a adăugat Bianca Comănici.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca, fosta concurenta Puterea dragostei i-a facut soacrei buchet de flori: "E cu sot? Lasa asa!"

Proteste de amploare la Madrid: oamenii au ieșit în stradă împotriva restricțiilor Covid-19/ VIDEO

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Bianca si Berna s-au impacat si au spus totul despre femeile cu care au fost tradate de Livian si Philip: "Niste femei usoare!"

Bianca Comănici a recunoscut: "Mă țin strâns de..." Așa reușește să treacă peste probleme!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies