Livian, cuvinte de laudă la adresa Cristinei Mihaela: "Eu cunosc omul după prima examinare și..." Ce a spus despre prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei?

Author: Amalia Georgescu
Cristina Mihaela, prezentatoarea de la Puterea Dragostei și Livian, concurent în sezonul 2 al emisiunii
Sursa: Instagram

Livian a făcut o vizită în casa Puterea Dragostei, iar la scurt timp după le-a împărtășit prietenilor virtuali câteva detalii referitoare la experiența sa. Ce a spus despre noua prezentatoare a emisiunii?

Livian, câștigătorul sezonului cu numărul 2 al emisiunii Puterea Dragostei, s-a întors în competiție, dar de data aceasta doar în calitate de invitat. El are deja o relație cu Florentina, astfel că nu mai este nevoie să participe la o emisiune de televiziune pentru a-și întâlni marea dragoste, așa cum a făcut în trecut.

Ce crede Livian despre Cristina Mihaela, prezentatoarea de la Puterea Dragostei?

Revenirea lui Livian în casa Puterea Dragostei a stârnit foarte multe controverse. Deși prietenii lui virtuali sperau să se întoarcă din nou în competiție, Livian a fost doar invitat în emisiune. Cu toate că a petrecut foarte puțin timp în casa Puterea Dragostei, Livian a reușit să tragă o serie de concluzii. Într-un story postat pe contul de instagram, fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit întreaga experiență, astfel că a vorbit atât despre prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, cât și despre concurenții aflați în casă.

"Am fost în casa Puterea Dragostei alături de domnișoara prezentatoare Cristina, care face o treabă excepțională și care, sincer să vă zic, eu cunosc omul așa după prima examinare și am știut că sub aspectul ăla de blândă are...(n.r este inteligentă) și asta este cel mai important. Despre concurenți...sunt plini de potențial, numai unul și unul.", a spus Livian după vizita pe care a făcut-o în casa Puterea Dragostei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Livian și Nicoleta de la Puterea Dragostei și-au spus ADIO?! Cei doi foști concurenți au făcut anunțul aseara: "Din cauza unor discuții am încetat..."

Livian a avut numai cuvinte de laudă la adresa Cristinei Mihaela, actuala prezentatoare a emisiunii.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei le-a mărturisit prietenilor virtuali că întâlnirea cu Cristina Mihaela Dorobanțu a fost una foarte plăcută și că în puținul timp petrecut împreună a reușit să descopere o femeie foarte inteligentă și blândă în același timp.

Livian a vorbit și despre concurenții din sezonul 3, spunând despre aceștia că au foarte mult potențial și că merită urmăriți de cei de acasă.

Citeste si: Bianca și Livian, amor în Istanbul? Dezvăluiri incendiare

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!