Livian, cuvinte de laudă la adresa Cristinei Mihaela: "Eu cunosc omul după prima examinare și..." Ce a spus despre prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei?

,
cristina mihaela și livian
Cristina Mihaela, prezentatoarea de la Puterea Dragostei și Livian, concurent în sezonul 2 al emisiunii[Sursa foto: Instagram]

Livian a făcut o vizită în casa Puterea Dragostei, iar la scurt timp după le-a împărtășit prietenilor virtuali câteva detalii referitoare la experiența sa. Ce a spus despre noua prezentatoare a emisiunii?


In articol:

Livian, câștigătorul sezonului cu numărul 2 al emisiunii Puterea Dragostei, s-a întors în competiție, dar de data aceasta doar în calitate de invitat. El are deja o relație cu Florentina, astfel că nu mai este nevoie să participe la o emisiune de televiziune pentru a-și întâlni marea dragoste, așa cum a făcut în trecut.

Ce crede Livian despre Cristina Mihaela, prezentatoarea de la Puterea Dragostei?

Revenirea lui Livian în casa Puterea Dragostei a stârnit foarte multe controverse. Deși prietenii lui virtuali sperau să se întoarcă din nou în competiție, Livian a fost doar invitat în emisiune. Cu toate că a petrecut foarte puțin timp în casa Puterea Dragostei, Livian a reușit să tragă o serie de concluzii. Într-un story postat pe contul de instagram, fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit întreaga experiență, astfel că a vorbit atât despre prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, cât și despre concurenții aflați în casă.

livian puterea dragostei
Livian a fost invitat în casa Puterea Dragostei, sezonul cu numărul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Am fost în casa Puterea Dragostei alături de domnișoara prezentatoare Cristina, care face o treabă excepțională și care, sincer să vă zic, eu cunosc omul așa după prima examinare și am știut că sub aspectul ăla de blândă are...(n.r este inteligentă) și asta este cel mai important. Despre concurenți...sunt plini de potențial, numai unul și unul."

, a spus Livian după vizita pe care a făcut-o în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Livian și Nicoleta de la Puterea Dragostei și-au spus ADIO?! Cei doi foști concurenți au făcut anunțul aseara: "Din cauza unor discuții am încetat..."

Livian a avut numai cuvinte de laudă la adresa Cristinei Mihaela, actuala prezentatoare a emisiunii. Fostul concurent de la Puterea Dragostei le-a mărturisit prietenilor virtuali că întâlnirea cu Cristina Mihaela Dorobanțu a fost una foarte plăcută și că în puținul timp petrecut împreună a reușit să

descopere o femeie foarte inteligentă și blândă în același timp.

Livian a vorbit și despre concurenții din sezonul 3, spunând despre aceștia că au foarte mult potențial și că merită urmăriți de cei de acasă.

Citeste si: Bianca și Livian, amor în Istanbul? Dezvăluiri incendiare

 

Citește-ne pe
Citește și:

Livian a venit la tv și a spus totul: "Ea este fosta mea iubită..." Ce dezvăluiri a făcut în casa Puterea Dragostei?

Florin Cîțu i-a făcut cadou de Ziua Femeii: A numit-o șefă și a demis un profesionist

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Livian a făcut anunțul despre Florentina: "În clipa de față am ajuns..."

Livian a reacționat după ce s-a aflat ca Ștefania a fost bătută de fostul iubit: "De ce nu au luat atitudine când..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies