Bianca și Livian, amor în Istanbul? Dezvăluiri incendiare

,
Livian Nelson Pop, Bianca Comanici
Livian și Bianca, în perioada în care formau un cuplu

Bianca Comănici și Livian Nelson Pop au fost foarte discreți în privința relațiilor lor intime.


In articol:

Bianca Comănici și Livian au evitat total discuțiile legate de relațiile lor intime atât în perioada în care formau un cuplu, cât și după aceea. 

În perioada în care formau un cuplu și făceau des vloguri împreună, Livian a făcut declarații uluitoare în fața fanilor. El spunea că, până în acel moment, nu făcuse dragoste cu Bianca și că cei doi se pregăteau să experimenteze și ei acest lucru.

E de anticipat că cei doi au făcut amor în Istanbul, însă niciunul dintre ei nu a vorbit vreodată despre acest lucru. Un alt fost cuplu de la Puterea dragostei, Ricardo și Raluca Munte, a dezvăluit că a făcut amor în Istanbul. Cel care, dezinhibat, a vorbit despre acest aspect al cuplului lor, a fost Ricardo.

”Doamne, a fost atât de frumos. De altfel, tot ce este interzis pare mai incitant. Noi ne iubim enorm și nu ne-a păsat de reguli. Vă spun sincer, am făcut sex pe unde nimeni nu a bănuit. Asta este viața, trebuie trăită la intensitate”, a declarat Ricardo într-un live pentru WOWbiz.ro.

Livian si Bianca
Livian și Bianca

Livian s-a întors în casa Puterea dragostei

Livian Nelson Pop a revenit în casa Puterea dragostei săptămâna trecută.  

Extrem de dezinvolt, a dansat cu Aya, fosta iubită a lui Akebono și a vrut să danseze și cu Alexandra Cărare, una dintre concurentele care au făcut cea mai mare vâlvă în acest sezon 3 de la Puterea dragostei.

Livian Nelson Pop este într-o relație cu Florentina, băiatul lui Nelson Mondialu dezvăluind că nu l-ar deranja deloc ca și Bianca să își facă un iubit.

Bianca Comănici recunoștea, recent, că încă îl iubește pe Livian"În continuare există în inima mea, în continuare îl iubesc și o recunosc, în caz că se uită, el trebuie să știe asta. A pierdut un om care chiar îl iubea și l-a acceptat în viața lui fără nimic. Eu aș fi fost mulțumită să nu știe absolut nimeni despre noi doi, să fim doar noi doi și atât și aș fi renunțat la tot ceea ce am pentru el, dar doar dacă și el ar fi renunțat la tot ce are pentru mine.

Atât", declara Bianca Comănici într-un live pentru WOWbiz.ro.

Bianca Comănici și Livian Nelson Pop au câștigat, amândoi, sezonul 2 de la Puterea dragostei, însă separat, nu în cuplu. Bianca a primit trofeul destinat fetelor, iar Livian pe cel destinat băieților. Fiecare dintre ei a primit câte 10.000 de euro, însă cei doi nu au participat și la competiția celui mai îndrăgit cuplu de la Puterea dragostei sezonul 2, fiind, la momentul Marii Finale, despărțiți. Acest trofeu și premiul de 1.500 de euro a mers la Berna și Philip, cuplu care, între timp, s-a destrămat și el, deși se credea că cei doi vor ajunge în fața altarului.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine sunt favoriții săptămânii și ce concurent a fost eliminat din emisiune? Răsturnare de situație la Puterea Dragostei. Mesajul ascuns în Cutia Pandorei a dat totul peste cap

ULTIMA ORĂ | CNSU a adoptat o nouă hotărâre: Pacienții cu COVID-19 duși la spitale din străinătate trebuie să fie aduși înapoi/ DOCUMENT

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Ce concurent de la Puterea Dragostei i-a făcut un portret Biancăi Comănici? Acum s-a aflat totul: "Mi-a zis direct: Mai lucrează și când e gata mi-l aduci înapoi să îl...

Livian a venit la tv și a spus totul: "Ea este fosta mea iubită..." Ce dezvăluiri a făcut în casa Puterea Dragostei?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies