Bianca Comănici, hotărâtă să se schimbe: "Nu m-a ajutat cu nimic în viață..." A luat o decizie radicală!

,
bianca comanici puterea dragostei
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici a luat decizia de a face mai multe schimbări în perioada următoare. Este mai hotărâtă ca niciodată să devină o femeie puternică.


In articol:

Bianca Comănici este una dintre cele mai îndrăgite foste concurente de la Puterea Dragostei și chiar dacă nu mai apare zilnic la TV, aceasta este în continuare în atenția publicului.

Bianca Comănici s-a horătât ce va face în perioada următoare. Nu mai există cale de întoarcere

Bianca Comănici comunică zilnic cu prietenii virtuali, fie că alege să facă live-uri sau vloguri, fie că postează pe instagram imagini în care se regăsește și prin intermediul cărora transmite diferite mesaje. În ultima perioadă, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a trecut de la agonie la extaz, întâmplările petrecute recent afectând-o foarte tare.

A trecut printr-o despărțire, s-a mutat singură în București, iar toate aceste schimbări au determinat-o pe Bianca Comănici să ia o decizie radicală acum. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat pe contul de instagram un mesaj care ridică nenumărate semne de întrebare. Bianca Comănici a sugerat că deși în trecut le-a oferit celor din jur iubirea ei, fiind o persoană romantică și atentă la detalii, acest lucru nu a ajutat-o prea mult, ci din contră, chiar a suferit mult din cauza celor pe care i-a iubit. Astfel, fosta concurentă de la Puterea Dragostei pare hotărâtă să se schimbe și să devină mai rece în relația cu cei din jur, considerând că această atitudine o va ajuta să ajungă exact acolo unde și-a propus.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj șocant în miez de noapte! Fanii sunt îngrijorați!

"Eu îngropându-mi versiune pasională, sufletistă și romantică, care nu m-a ajutat cu nimic în viață.", este mesajul postat de Bianca Comănici la story, pe instagram.

fotografia postata de bianca comanici la story
Fotografia postată de Bianca Comănici pe instagram, la story[Sursa foto: Instagram]

De când s-a întors din Turcia, Bianca Comănici este într-o continuă schimbare. Dacă imediat după ce a ieșit din emisiune aceasta s-a ocupat de aspectul ei fizic, trecând de mai multe ori pragul medicului estetician pentru o serie de intervenții, acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a sugerat că își va schimba comportamentul, adoptând o altă atitudine în relația cu cei din jur.

Citeste si: Bianca și Livian, amor în Istanbul? Dezvăluiri incendiare

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca, Manuela, Simina și Ella, dezvăluiri picante din trecutul lor. Ce concurente de la Puterea Dragostei au avut doi iubiți în același timp?

Donald Trump spune că hashtagurile care îl vizează reprezintă o 'ameninţare la adresa securităţii naţionale'

Cei care au această grupă de sânge sunt egoiști și răutăcioși! Ce alte trăsături mai au! Descoperire de ultimă oră a cercetătorii japonezi

Ce a făcut Bianca Comănici cu toate cadourile primite de la Livian? Abia acum a dezvăluit totul: "Nu mai există nicio cale de împăcare și..."

Bianca Comanici, mesaj sfasietor pentru Livian: "Stiu ca nu m-ai iubit, dar..."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies