Bianca Comănici l-a atacat dur pe Nelson Mondialu: "Un nebun"! A rupt tăcerea și a spus totul despre el: "Gata cu respectul"

,
Nelson Mondialu și Bianca Comănici
Nelson Mondialu și Bianca Comănici

Bianca Comănici a reacționat după ultimul atac al lui Nelson Mondialu asupra ei.


In articol:

Deși multă vreme a evitat să spună ceva despre Nelson Mondialu, care a atacat-o și chiar a înjurat-o, câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea dragostei a vorbit, în sfârșit, despre tatăl fostului ei iubit.

„Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine. O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun. Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul ăsta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut? Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el. Am văzut domnul, individul, că i-au zis oamenii lui ce am postat eu. Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani... uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om.

Acest individ care face vlog-uri despre mine nu face treaba asta doar pentru Youtube, el are o obsesie. El sună oameni și vorbește urât despre mine. El caută postări despre mine, a ajuns la un nivel avansat. Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire. Acest om pe mine mă hărțuiește. El spune că eu sunt nora lui. Nu sunt nebuni amândoi, Livian e un om normal. Și când eram împreună, el la fel vorbea. Nu are treabă, Livian nu e implicat aici. Nu mă urăște, dacă mă ura, nu-mi pomenea numele. Nu voia să audă de mine. La el e clar că e ceva acolo, poate vrea să-i fiu iar noră. Habar n-am, dar eu am zis că nu mă mai împac cu Livian. Nu se folosește de mine. El sună oameni și vorbește despre mine. El a încercat să-l îndepărteze de mine pe băiatul ăsta cu care vorbesc eu. Cum să faci așa ceva? Ești psihic instabil? O să mă ocup eu de oamenii ăștia, ei sunt firimituri pentru mine. O să mă ocup de ei. Chiar dacă au scos clipurile și live-urile, eu le am pe gmail. Mi-au trimis susținătorii mei tot. Nu mi-e mie frică de nimeni. N-au ce să-mi facă. Ce ar putea să-mi facă? Să pună oameni după mine să mă bată? Să mă violeze? În ce secol trăim? Stați liniștiți că mie nu mi-e teamă. Am tăcut 1 an de zile, din respect pentru Livian. Nu mai, ajunge, prea mult respect, ajunge”, a spus Bianca Comănici într-un vlog despre Nelson Mondialu.

Livian și Bianca s-au despărțit, cel mai probabil, definitiv, însă Nelson Mondialu a continuat să facă vloguri despre câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea dragostei. Nelson o acuza, la un moment dat, pe Bianca de faptul că ar fi încercat să îl monteze pe Livian împotriva lui.

Bianca Comănici
Bianca Comănici s-a hotărât să vorbească despre Nelson Mondialu

Livian are o nouă relație!

Livian Nelson Pop are în prezent o altă relație, cu o tânără pe nume Florentina. Nelson Mondialu pare de acord cu această tânără, însă cu relația fiului său cu Bianca nu a fost niciodată de acord.

De altfel, Bianca mărturisea că nici tatăl ei nu a văzut cu ochi prea buni relația cu Livian.

Livian Pop și Bianca Comănici
Livian Pop și Bianca Comănici

Bianca și Livian au răcit relațiile după despărțire, iar, recent, într-un live pentru WOWbiz.ro, câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea dragostei s-a arătat deranjată că Livian a spus, într-un live, că a dus-o la hotel.

„Nu mi-a plăcut că în live el a spus că mergeam la hotel, după ce un an el a spus că noi nu am mers la hotel, deși mergeam și se vedea pe chipul meu. Eu am spus că el. De ce a trebuit să spună că a plătit el hotelul? Nu era cazul să spună. El a spus că nu o să spună că am mers la hotel (n.r.: în timpul competiției), deși noi ne vedeam weekend de weekend”, a spus Bianca Comănici.

„Eu aveam o părere foarte bună despre Livian, dar după ce a făcut acum Livian, mi-am schimbat părerea la 180 de grade. Nu ai cum să îi scoți ochii unei femei pe care susții că o iubești, că ai iubit-o, că ai dus-o la hotel și ai plătit mesele. E logic, dacă ești bărbat. De ce îți mai asumi o relație dacă nu îți permiți să plătești nici măcar o masă?”, a spus și Mary, fostă concurentă, și ea, la Puterea dragostei.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj șocant în miez de noapte! Fanii sunt îngrijorați!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici, mesaj șocant în miez de noapte! Fanii sunt îngrijorați!

LOVITURĂ pentru clienții Digi: Atenție la noile CONTRACTE

Horoscop vineri, 27 noiembrie. Nativii din Balanță sunt pregătiți pentru o decizie legată de bani, iar Racii vor fi luați pe sus în dragoste. Ce spun astrele despre tine

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj dur la adresa Biancăi: "Unii oameni n-au alte cuvinte în vocabular"

Bianca, Manuela, Simina și Ella, dezvăluiri picante din trecutul lor. Ce concurente de la Puterea Dragostei au avut doi iubiți în același timp?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies