Ce surpriză! Cine este favoritul săptămânii la Puterea Dragostei? Cristina Mihaela a dezvăluit mesajul ascuns în Cutia Pandorei

,
Cristina Mihaela a anunțat cine este favoritul săptămânii la Puterea Dragostei
Cristina Mihaela a anunțat cine este favoritul săptămânii la Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Preferințele celor de acasă au fost cât se poate de clare, astfel că prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei a anunțat cine este favoritul săptămâni, dar și ce mesaj se află în Cutia Pandorei.


In articol:

Acțiunile concurenților de la Puterea Dragostei sunt luate în calcul de cei de acasă atunci când își votează favoriții, astfel că în această săptămână, lupta pentru cecul de 1500 de euro și titlul de lider suprem în casa Puterea Dragostei s-a dus între Marinescu și Alexandra.

Cine este favoritul săptămânii?

Cristina Mihaela a anunțat favoritul săptămânii la Puterea Dragostei

A fost o gală din care nu au lipsit reproșurile, acuzațiile sau ieșirile nervoase, însă în final, spiritele s-au calmat, iar concurenții din casa Puterea Dragostei au așteptat cu nerăbdare să afle cine este în preferatul publicului, dar și cine pierde ocazia de a-și găsi marea iubire în cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D.

Cristina Mihaela a citit voturile exprimate de concurenți, iar în urma acestora, în pericol de eliminare s-au aflat doi concurenți,  Andrada și Alex, astfel că au fost invitați în fața celorlalți colegi alături de favoriții săptămânii, mai exact Marinescu și Alexandra. Certurile au continuat inclusiv înainte ca prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, să anunțe numele favoritului săptămânii, astfel că nu au lipsit replicile acide.

După câteva momente de suspans, Cristina Mihaela a rostit numele favoritului săptămânii, aceasta fiind Alexandra.

Automat, concurenta a intrat în posesia cecului în valoare de 1500 de euro, aceasta fiind liderul suprem în casa Puterea Dragostei pentru următoarele 7 zile.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 6 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Acuzații grave la Puterea Dragostei: „Ai ieșit afară să te întâlnești cu bărbați!”

Cristina Mihaela nu a anunțat nimic despre protecția casei sau despre eliminare, chiar dacă Andrada și Alex au fost votați pentru a pleca acasă.

Mesajul ascuns în Cutia Pandorei a schimbat din nou totul, astfel că în această săptămână, niciun concurent nu a părăsit competiția Puterea Dragostei.

„Dragi concurenți, am decis ca în această seară, niciunul dintre concurenți să nu plece acasă. Indiferent de numele celor care vor fi propuși spre eliminare, niciun concurent nu va părăsi casa Puterea Dragostei în această seară. Deci, în această seară, Alex și Andrada vor rămâne în competiție.

Felicitări, dragilor!”, a anunțat Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei. 

Vestea i-a bucurat pe unii dintre concurenți, în timp ce pe fața altora s-a văzut dezamăgirea, având în vedere că și-ar fi dorit ca Andrada sau Alex să plece acasă.

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra și Codruț s-au DESPĂRȚIT! De la ce a pornit cearta monstru! Ce și-au reproșat

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 5 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Andrada a răbufnit: „Vă îngrop pe toți dacă vreau!”

Scade ușor rata de infectare în București și Ilfov. 12 județe în scenariul roșu

Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin

Adriana și Alex, noul CUPLU de la Puterea dragostei? "Recunoaște că îți place"

O concurentă de la Puterea dragostei, însărcinată?! Va fi mama pentru a doua oară: "Vreau un băiețel"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies