Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 6 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Acuzații grave la Puterea Dragostei: „Ai ieșit afară să te întâlnești cu bărbați!”

,
concurenti puterea dragostei sezon 3
O parte dintre concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

Gala de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei nu va fi una liniștită, astfel că și în această ediție vor apărea discuții aprinse. Urmărește ediția de sâmbătă, 6 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Fiecare concurent de la Puterea Dragostei are o personalitate puternică, astfel că de cele mai multe ori, între cei aflați în competiție izbucnesc certuri puternice.

La fel se va întâmpla și în ediția de sâmbătă a emisiunii Puterea Dragostei, în partea a doua.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Au intrat în casa Puterea Dragostei hotărâți să pună iubirea pe primul plan, dar pentru că mulți dintre concurenți încă nu au găsit persoana potrivită, aceștia nu fac altceva decât să se atace reciproc, totul sub atenta supraveghere a Cristinei Mihaela, prezentatoarea emisiunii. Nu trece nicio zi fără ca în casa iubiri să nu se facă reproșuri și afirmații mai puțin plăcute, iar în partea a doua a emisiunii de astăzi se vor încinge din nou spiritele.

După ce Andrada a fost acuzată de Aya că ar fi avut o relație cu un turc, imediat după ce a ajuns la Puterea Dragostei, acum, Mădălina va face și ea dezvăluiri despre acest subiect. Mădălina va spune că bărbatul misterios a venit de mai multe ori la Andrada în casa în care acestea locuiesc.

Evident, afirmațiile făcute de Mădălina o vor înfuria pe Andrada, iar cele două vor ajunge să se certe în cadrul emisiunii.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 5 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Andrada a răbufnit: „Vă îngrop pe toți dacă vreau!”

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată la Kanal D, de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, mai exact sâmbătă și duminica, de la 16:00 și 19:00.

Emisiunea care face parte din programul TV al postului Kanal D poate fi urmărită la TV, dar și online, live video pe site-ul Kanal D. Pentru a vedea fiecare ediție de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă este suficient doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html.

Mădălina va părăsi platoul emisiunii. Ce o va deranja din cale afară pe concurenta de la Puterea Dragostei?

După cearta cu Andrada, Mădălina va decide să părăsească platoul emisiunii, deranjată de faptul că aceasta a făcut referire la familia ei. Mădălina va fi consolată de George, iubitul ei, dar și de Mariana, cea care i-a devenit prietenă de când se află în casa iubirii. Cei doi vor încerca să o calmeze pe concurenta de la Puterea Dragostei.

 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 4 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Concurentul care a avut o relație acasă în timp ce se afla în competiție. A recunoscut totul: „Da, am avut!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 4 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Nicos și George, replici acide: „Alte probleme?”

Alianţa USR-PLUS e mai disciplinată decât PSD-ul lui Dragnea: Punctajul de partid, recitat la unison

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Cine este Mihaela, noua concurentă din casa ”Puterea Dragostei”! Cu ce băiat a dansat la intrarea în competiție

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 3 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei. Pe cine vrea să cucerească?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies