Ce SECRET a aflat un BARBAT despre sotia lui dupa 19 care l-a SFASIAT de durere!

Ce SECRET a aflat un BARBAT despre sotia lui dupa 19 care l-a SFASIAT de durere!

Un belgian a ramas socat cand a aflat un secret bine pazit de sotia lui timp de 19 ani.

Jan s-a casatorit cu Monica in 1993 dupa ce s-a chinuit ceva timp sa isi aduca sotia in Belgia din Indonezia pentru ca autoritatile belgiene au sesizat neregului in legatura cu data ei de nastere.

Barbatul a considerat-o de la inceput o femeie atractiva insa dupa 19 ani aceasta i-a marturisit ca de fapt s-a nascut barbat si ca si-a facut o schimbare de sex. Jan a fost socat de o asemenea marturisire, a chiar a chemat politia si acum vrea sa divorteze. El a cerut si consiliere psihologica pentru a trece mai usor peste depresie.

Lucrurile erau normale intre ei, marturiseste barbatul. Nu si-a dat seama niciodata de faptul ar putea fi ceva in neregula cu sotia lui, nici macar cand intretineau relatii sexuale. Nu si-au dorit niciodata copii deoarece el mai avea doi din casatoria anterioara.

Suspiciunile au inceput sa apara in momentul in car eunul dintre baietii lui i-ar fi spus ca Monica a fost barbat. Toata lumea incepuse sa comenteze acest lucru dupa ce sotia lui se angajase ca si dansatoare intr-un club si acolo purtand haine sexy i se vedea abdomenul asemanator celui unui barbat.
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate