Ce s-a întâmplat cu Sebastian Chitoșcă după ce a vorbit cu soția lui? Faimosul este complet schimbat: „Mi-am dat seama că...” Acum este evident de ce s-a îndepărtat de Zanni

,
Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021
Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

După unificarea echipelor, Faimoșii au observat că Sebastian Chitoșcă este complet schimbat, iar acum s-a aflat adevăratul motiv. Ce a pățit, de fapt, Faimosul de la Survivor România 2021?


In articol:

Cu toate că unificarea echipelor ar fi trebuit să aducă un vibe pozitiv în camp la Survivor România 2021, lucrurile nu au stat deloc așa. S-au destrămat prietenii, au apărut tensiuni și conflicte, iar atmosfera nu este deloc cea la care se așteptau concurenții.

Ce a dezvăluit Sebastian?

Sebastian, hotărât să pună capăt prieteniei cu Zanni? Faimosul a dezvăluit de ce este retras în ultima perioadă

Sebastian Chitoșcă și Zanni au legat o prietenie frumoasă   la Survivor România 2021, însă se pare că lucrurile au început să se complice după ce în camp au venit și Războinicii. Concurenții din echipa Faimoșilor au observat că Sebi este complet schimbat, însă nu au știut care este adevăratul motiv. Întrebat de ce stă tot timpul retras, acesta și-a deschis sufletul și a dezvăluit ce se întâmplă cu el în ultima perioadă.

Se pare că Sebi este dezamăgit de atitudinea lui Zanni, motiv pentru care a decis să se retragă și să nu mai pună prietenia lor pe primul loc, ci competiția. Faimosul a dezvăluit că a luat decizia după ce a putut comunica cu soția lui.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Elena Marin nu îi dă replica lui Zanni la Survivor România 2021. Logodnicul Faimoasei a dezvăluit totul: „Cu siguranță are...”

„Eu sunt

un om vorbăreț care întotdeauna spune ce are pe suflet, dar în ultima perioadă, mai ales după ce am vorbit cu soția, mi-am dat seama că totul în jurul meu se întâmplă așa, voit, nu involuntar, adică persoanele din jurul meu care greșesc, să zic așa, de fapt, nu greșesc, o fac intenționat. M-am săturat pentru că sunt și eu om, am și eu gândurile mele și mi-am dat seamă că, într-adevăr, am pus suflet în anumite relații în această competiție, fiecare dintre noi își urmărește scopul într-un fel sau altul și e mai bine ca pe finalul competiției, aceste sentimente pentru anumiți oameni să le
lăsăm pentru acasă, pentru că fiecare o să își joace cartea până la capăt, cum știe el mai bine, pentru că foarte mulți de aici vor să câștige această competiție.”
, a dezvăluit Sebastian Chitoșcă.

Astfel, dacă până acum i-a stat mereu aproape lui Zanni, începând de acum, Sebi și-a propus să se concentreze doar pe ceea ce are de făcut în camp și pe traseu, încercând să lase de-o parte sentimentele de prietenie pe care le are pentru Zanni.

Citeste si: Motivul pentru care Sebastian nu a participat la petrecerea organizată pe plajă. A stat singur în camp, în timp ce Faimoșii se distrau: „Am ales calea insulei pentru că...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 4 iunie 2021 - VIDEO Zanni, conflict de proporții cu Adelina!

Vasile Bănescu, REACȚIE după ce un preot le-a spus enoriașilor că vaccinarea e CONDAMNARE la moarte: Mesaje RAZNA

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Cucu, recent revenit de la „Survivor Romania”, a lansat piesa „N-ai bani pentru mine”!

Sorin Puscasu ii declara razboi lui Alin Salajean. Mesajul dur pentru fostul lui coechipier: "O fetita care nu a avut curaj sa se lupte cu mine fata in fata"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies