Adevăratul motiv pentru care Elena Marin nu îi dă replica lui Zanni la Survivor România 2021. Logodnicul Faimoasei a dezvăluit totul: „Cu siguranță are...”

,
Elena Marin, concurentă la Survivor România 2021 în echipa Faimoșilor
Elena Marin, concurentă la Survivor România 2021 în echipa Faimoșilor [Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă a fost acuzată de multe ori că se victimizează, Zanni fiind cel cu care a intrat în nenumărate conflicte, Elena Marin s-a ferit să îi dea replica Faimosului de la Survivor România 2021. Care este motivul?


In articol:

Elena Marin este concurenta care a reușit să stârnească o mulțime de controverse la Survivor România 2021. Dacă unii coechipieri au fost de partea ei, alții au criticat-o dur pentru felul ei de a fi, acuzând-o de foarte multe ori că se victimizează pentru a impresiona publicul.

Întrebat de ce Faimoasa nu îl atacă direct pe Zanni, logodnicul acesteia a oferit răspunsul.

Care este motivul pentru care Elena Marin nu îl înfruntă pe Zanni?

Deși au mai avut discuții în contradictoriu în consiliile de nominalizare de la Survivor România 2021, dar și în camp, Elena Marin s-a ferit să îl atace direct pe Zanni. Faimoasa a preferat să își păstreze calmul de fiecare dată, iar cei care au urmărit-o la tv au fost curioși să afle care este adevăratul motiv pentru care aceasta nu a izbucnit până acum, în ciuda tensiunilor din echipa Faimoșilor.

Logodnicul Elenei Marin a lămurit lucrurile și a explicat de ce Faimoasa are o astfel de atitudine la Survivor România. Se pare că acesteia nu îi stă în caracter să fie agresivă, adoptând o astfel de poziție inclusiv atunci când se află acasă și intră cu cineva în conflict. Logodnicul Faimoasei a ținut să precizeze că Elena Marin știe care sunt prioritățile ei și că se concentrează doar pe ceea ce are de făcut, încercând să stea departe de certuri, atât cât se poate.

Citeste si: Ce i-a făcut Zanni Elenei Marin de la Survivor România 2021? Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Timp de 3, 4 luni...”

„Elena este un om bun, fix așa cum o vedem și la tv. Niciodată nu va răspunde cu aceeași monedă, cu siguranță sunt alte lucruri mai importante în competiție, cum ar fi să aducă puncte pentru echipă și să aibă grijă de ea în junglă.

Sperăm că și cei de acasă vor aprecia acest lucru și îi vor acorda cel mai important vot.”, este răspunsul pe care l-a oferit Andrei, logodnicul Elenei Marin, într-o postare pe instagram. 

Răspunsul oferit pe instagram de logodnicul Elenei Marin
Răspunsul oferit pe instagram de logodnicul Elenei Marin[Sursa foto: Instagram]

În ultima perioadă, Elena Marin și Zanni au îngropat securea războiului, cei doi încercând să facă pace. Rămâne de văzut dacă în viitor conflictul dintre ei se va reaprinde și dacă vor reuși să gestioneze lucrurile astfel încât echipa lor să nu aibă de suferit. 

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin dezvaluie cel mai mare secret al dansatoarei. Ce vrea Faimoasa sa faca daca ar castiga Survivor Romania 2021

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

Cucu, recent revenit de la „Survivor Romania”, a lansat piesa „N-ai bani pentru mine”!

Ucrainenii au bombardat un pod vital pentru trupele rusești: nu își pot asigura legătura/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal de proportii in Consiliul de Nominalizare. Zanni ii da fatala Adelinei Damian: "Esti GAME OVER..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies