Elena Marin, urmărită de Zanni și Sebastian Chitoșcă: „De ce minți, Elena?” În ce ipostază a fost surprinsă Faimoasa alături de Ștefan?

,
Elena Marin, Ștefan, Zanni și Sebi de la Survivor România 2021
Elena Marin, Ștefan, Zanni și Sebi de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Încă de săptămâna trecută, Zanni i-a declarat din nou război Elenei Marin, acesta avându-l alături și pe Sebastian Chitoșcă. Ce decizie au luat cei doi Faimoși?


In articol:

Hotărâți să demonstreze că au dreptate și că Elena Marin doar se victimizează, cei doi concurenți de la Survivor România 2021 au decis să o urmărească pentru a vedea ce declarații face atunci când ei nu sunt de față.

Ce s-a întâmplat după?

Elena Marin, acuzată că minte. Ce s-a întâmplat între Zanni, Sebastian Chitoșcă și Faimoasa de la Survivor România 2021?

Tensiunile sunt din ce în ce mai mari în ambele tabere și oricât ar încerca să facă pace, unii concurenți nu pot trece peste anumite neînțelegeri din trecut. Dacă pentru o perioadă Zanni și Sebastian Chitoșcă au îngropat securea războiului și între ei și Elena Marin nu au mai existat conflicte, acum, tensiunile au reapărut. Totul s-a întâmplat după consiliul de eliminare de săptămâna trecută , atunci când Sebastian Chitoșcă a acuzat-o pe Elena Marin că se victimizează din nou, fără să aibă un motiv real pentru a face acest lucru.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin dezvaluie cel mai mare secret al dansatoarei. Ce vrea Faimoasa sa faca daca ar castiga Survivor Romania 2021

Zanni și Sebastian Chitoșcă i-au urmărit pe Elena Marin și pe Ștefan și i-au surprins pe aceștia în mijlocul unei discuții, departe de restul colegilor din echipa Faimoșilor.

Elena Marin: Eu sunt foarte afectată de ce s-a întâmplat la consiliu, vorbesc cu tine că dacă spun altcuiva nu mă înțelege.

Ștefan: Nu că nu te înțelege, nici nu te ascultă.

Elena Marin a fost acuzată de cei doi coechipieri că minte și că prezintă lucrurile doar așa cum o avantajează pe ea, dar că versiunea ei nu ar avea nicio legătură cu realitatea.

Cei doi au fost deranjați de faptul că Elena a afirmat că Zanni și Sebi au spus despre Irisha că este frumoasă, dar proastă. 

„Cine a zis că e proastă Irisha? Elena, nu mai merg minciunile astea în competiție. Nu mai păcălim oamenii de acasă. Lumea de acasă s-a săturat de asta, de fața aia și de tonul ăsta în voce, s-a săturat.”, i-au spus Sebi și Zanni Elenei Marin.

Elena Marin acuză că nu mai are intimitate în cadrul competiției și că cei doi Faimoși vor să o denigreze, acesta fiind motivul pentru care o urmăresc de fiecare dată și îi ascultă conversațiile.

Se pare că, în momentul de față, Ștefan este aliatul Elenei Marin la Survivor România 2021. Faimosul a dezvăluit că nu își mai dorește nici măcar să îi salute pe Zanni și pe Sebastian Chitoșcă, având în vedere conflictele din trecut. 

Citeste si: Elena Marin, pusa la zid de Raluca Dumitru! Iata de la ce anume a plecat totul si cum a reactionat Zanni! "Nu voiam sa ma bag! I-auzeam vocea cum striga, cum se agita!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Alin Sălăjean, mesaj pentru una dintre cele mai frumoase femei din România: „Credeți că îmi va răspunde?” Cu ce vedetă internațională a încercat să ia legătura?

Sfârşit tragic pentru cel mai cunoscut actor român din Spania - avea 42 de ani

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Jador suferă din dragoste. Faimosul a fost părăsit de Georgiana: "Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc!"

Logodnicul Elenei Marin dezvaluie cel mai mare secret al dansatoarei. Ce vrea Faimoasa sa faca daca ar castiga Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies