Motivul pentru care Sebastian nu a participat la petrecerea organizată pe plajă. A stat singur în camp, în timp ce Faimoșii se distrau: „Am ales calea insulei pentru că...”

,
Sebastian nu a fost prezent la petrecerea organizată pe plajă
Sebastian nu a fost prezent la petrecerea organizată pe plajă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă, Sebastian nu s-a putut bucura de premiul pus în joc. Care este motivul?


In articol:

Seara a fost destul de dificilă pentru Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021. În timp ce toți colegii lui dansau și se bucurau de petrecerea organizată pe plajă, el a fost nevoit să rămână în camp.

De ce nu s-a alăturat echipei Faimoșilor?

Sebastian Chitoșcă, singur în camp după jocul pentru recompensă. De ce s-a retras?

Săptămâna a început cum nu se poate mai bine pentru echipa Faimoșilor. Aceștia au câștigat primul joc al săptămânii, jocul pentru recompensă, astfel că au avut șansa de a participa la o petrecere pe cinste organizată pe plajă. După ce au luptat cu îndârjire și au dat totul pe traseu, concurenții din echipa Faimoșilor s-au bucurat de câteva momente de relaxare, au dansat și s-au distrat pe cinste.

Deși Faimoșii și-au adjudecat victoria în primul joc al săptămânii, jocul pentru recompensă, Sebastian Chitoșcă nu s-a putut bucura de premiul pus în joc, astfel că a fost nevoit să se retragă în camp după joc.

„După ce am plecat de la joc, colegii mei s-au dus spre locul special amenajat pe plajă, distracția, petrecerea câștigată, eu am ales calea insulei pentru că sunt pedepsit. Am fost puțin supărat pentru că m-am simțit singur în baracă, am stat și ceva momente pe plajă, am încercat să mă regăsesc, însă în același timp să fiu destul de conștient că ceea ce se întâmplă este foarte normal.”, a spus Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la Survivor România 2021 după unificarea echipelor? Doi concurenți, mai apropiați ca niciodată. Elena Marin a făcut dezvăluirea:: „E lipit de...”

Reamintim că în trecut, Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul emisiunii Survivor România 2021 și a încercat să ia legătura cu soția sa, lucru interzis în cadrul competiției.

Astfel, staff-ul emisiunii a decis ca Faimosul să fie pedepsit pentru fapta sa și să nu se poată bucura de recompensă în primul joc câștigat de echipa sa. 

Motivul pentru care Sebastian nu a fost prezent la petrecerea organizată pe plajă este tocmai pentru a îndeplini pedeapsa primită în urmă cu ceva timp. Deși i-a fost greu să stea departe de restul echipei, Sebastian a înțeles că totul se întâmplă doar din vina lui, astfel că a încercat să se resemneze și să profite de timpul petrecut singur pentru a-și pune ordine în gânduri.

Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor și-a cunoscut nepoata: "Îmi vine să plâng" Întâlnirea cu noul membru al familiei l-a copleși pe Faimos

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

Simona Hapciuc, de nerecunoscut! Ce schimbare și-a făcut fosta concurentă de la Survivor România

Adrian Mititelu provoacă cutremur în fotbalul românesc: dețin această informație!

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum l-a tradat Faimosul pe fotbalist: "Se da dupa cum bate vantul"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies