Petrecere de zile mari la Survivor România 2021. Faimoșii și Războincii s-au distrat pe cinste în seara unificării. Cum au petrecut concurenții

,
Unificarea echipelor la Survivor România 2021
S-au unit echipele la Survivor România 2021

Este momentul culminant la Survivor România 2021. A sosit clipa mult așteptată de Faimoși și Războinici, echipele s-au unificat. Cum s-au distrat concurenții în cea mai importantă seară dedicată unificării echipelor?


In articol:

După două jocuri intense și pline de adrenalină a sosit momentul în care concurenții vor experimenta lucruri pe care nu le-au mai făcut de aproape cinci luni de când se află în competiție. Faimoșii și Războinicii s-au bucurat de clipe de răsfăț, au făcut duș, s-au aranjat și s-au pregatit pentru petrecerea mult așteptată.

Faimoșii și Războinicii, clipe de vis la Survivor România 2021

Este un moment unic la Survivor România 2021, este momentul în care echipele se vor unii și vor începe să conviețuiască împreună. Un astfel de moment de maximă importanță nu putea fi ignorat, așa că, concurenții vor avea parte de o petrecere pe cinste cu mâncare și băutură.

Unificarea echipelor la Survivor România 2021
Faimoșii și Războinicii s-au bucurat de momente inedite la Survivor România

După două jocuri intense a sosit clipa în care concurenții se pregătesc pentru surpriza serii, și nu oricum, s-au spălat, s-au aranjat și au dat startul unei petreceri de zile mari.

Faimoșii și Războinicii au început seara cu un cocktail party în care au socializat și s-au bucurat de momentele petrecut împreună, mai ales că, de acum vor locuii cu toții. S-a dat o adevărată luptă pe mâncare, lipsa hranei în aceste luni s-a putut observa cu desăvârșire. Surprizele nu se opresc aici, după un moment în care au începută se se cunoască, iar unii dintre ei au început să facă strategii încă de la prima întâlnire, a urmat și o cină în familie. 

Unificarea echipelor la Survivor România 2021
Petrecerea unificarii echipelor

Raluca a rupt tăcerea când a fost întrebată de Adelina cum este în camp-ul Faimoșilor, ea a dezvăluit că sunt momente atât bune, cât și rele.

”La noi în camp lucurile sunt în felul următor, acum zâmbim, acum ne jucăm, acum ne certăm, acum ne-am omorâ, după care trecem iar la dragoste, ne înțelegem, râdem, ne jucăm, acum e bine, acum poate să fie rău.”,

a spus Raluca.

Citeste si: Al doilea premiu al serii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Cine a câștigat jocul de volei?

Faimoșii și Războinicii, cina împreună

După aproape cinci luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, în care s-au duelat săptămână de săptămână, Faimoșii și Războinicii s-au reunit la aceeași masă. Cele două echipe au luat cina împreună și au trăit cele mai frumoase momente marca Survivor România 2021.

Unificarea echipelor la Survivor România 2021
Petrecere pe cinste la Survivor România 2021

Concurenții au empatizat unii cu alții, ba chiar unii dintre ei și-au făcut declarații de dragoste. Mai exact, Sebi și Zanni și-au declarat iubirea prietenească pe care și-o poartă. Cei doi Faimoși s-au apropiat pe parcursul competiției și au legat o frumoasă relație de prietenie.

După o cină copioasă în care au glumit și au râs, Faimoșii și Războinicii s-au bucurat pe o petrecere pe cinste, au dansat și au cântat, lucruri care le-au lipsit cu desăvârșire în aceste luni.

 

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021, înainte de unficarea echipelor. Cine a câștigat miza jocului pentru recompensă

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Surpriză de proporții la Survivor România 2021, înainte de unficarea echipelor. Cine a câștigat miza jocului pentru recompensă

Video| Procurorul general Merrick Garland: 'Am aprobat personal percheziția locuinței lui Trump. Aplicarea legii se face în mod egal, fără temeri sau favoruri'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Se dă startul primului joc pentru recompensă din aceasta săptămână. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pentru un premiu incredibil 

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies