Se dă startul primului joc pentru recompensă din aceasta săptămână. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pentru un premiu incredibil 

,
Miza jocului pentru recompesa
Daniel Pavel a anuntat miza jocului[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă săptămână începe la Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pentru premiul inedit pus în joc. Daniel Pavel a anunțat miza jocului pentru recompensă. Pentru ce se vor duela cele două echipe?


In articol:

Este o săptămână cu totul specială la Survivor România 2021. Daniel Pavel a făcut marele anunț în urmă cu câteva zile, începe o nouă etapă în competiția din Republica Dominicană. Urmează unificarea echipelor, astfel concurenții vor avea parte de o petrecere de zile mari în care se vor aranja și se vor îmbrăca în haine festive.

Faimoșii și Războinicii vor avea ocazia să socializeze și să se cunoască mai bine, mai ales că din acest moment vor trebui să conviețuiască împreună. Până la momentul mult așteptat de concurenții de la Survivor România 2021 rămâne un singur pas, Faimoșii și Războinicii se vor duela într-un joc inedit pentru recompensă.

Care este miza jocului pentru recompensă din această seară la Survivor România 2021

Emoțiile ating cote maxime la Survivor România 2021, mai ales, după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat unificarea echipelor. Urmează o nouă etapă pentru Faimoși și Războinici, una plină de surprize. Este un moment inedit, de astăzi concurenții vor locui împreună și vor fi nevoiți să învețe să conviețuiască în același camp.

Miza jocului pentru recompesa
Faimosii si Razboinicii[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începe primul joc pentru recompensă al săptămânii de la Survivor România 2021, concurenții se împuținează de la o ediție la alta, iar jocurile sunt tot mai intense odată cu înaintatea  în competiție. Prezentatorul emisiunii a anunțat miza incredibilă pentru care se vor duela cele două echipe, urmează o serie de jocuri inedite care au legătură cu unificarea echipelor.

Citeste si: Moment istoric la Survivor Romania! Primele imagini de la petrecerea de unificare si transformarea uimitoare a Faimosilor si Razboinicilor

Miza jocului este cu totul inedită și nemaiîntâlnită până acum la Survivor România 2021. Echipa câștigatoare va avea ocazia să răspundă la întrebările fanilor prin intermediul unui live care va avea loc pe pagina de Instagram a competiției.

Miza jocului pentru recompesa
Razboinicii la jocul pentru recompensa[Sursa foto: Captură KANAL D]

” Echipa care câștigă jocul de astăzi, primul joc dintr-o suită de jocuri distractive legate de unificare, câștigă posibilitatea de a dialoga cu fanii în mod direct.”, a anunțat Daniel Pavel.

Miza jocului pentru recompesa
Faimosii la jocul pentru recompensa[Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimoșii și Războinicii se vor confrunta într-o serie de jocuri inedite, marca Survivor, care îi va apropia pe concurenți de marea unificare. Pe concurenți îi așteaptă la finaul jocului o petrecere incredibilă în care vor avea ocazia să se distreze pe cinste și să socializeze așa cum nu au mai făcut-o de multă vreme.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de joi, 27 mai 2021- VIDEO

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de joi, 27 mai 2021 - VIDEO

O țară din Asia care se opune Chinei are o scădere dramatică a populației

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Au aparut imagini cu ei doi impreuna, insa Jador a dezvaluit in premiera motivul REAL pentru care Georgiana si el nu pot forma un cuplu: "Nu ne lasa sa fim impreuna!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies