Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 4 iunie 2021 - VIDEO Zanni, conflict de proporții cu Adelina!

,
Zanni o atacă pe Adelina!
Zanni o atacă pe Adelina![Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție Survivor România este difuzată astăzi, la ora 20:00, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Zanni și Adelina vor fi implicați într-un conflict de proporții.

"Pentru că ești de câteva zile aici nu ai cum să pornești un show.

E "game over"cu tine...", îi spune Zanni Adelinei.

Vezi Online Video ediția de vineri, 4 iunie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Mai multe persoane remarcaseră o apropiere între Zanni și Adelina, însă totul este gata între ei acum.

Zanni nu mai este plăcut nici de către prietenul său Sebastian Chitoșcă, cel cu care a format o bisericuță încă de la începutul reality-show-ului. Cei doi se aliaseră contra Elenei Marin, însă Chitoșcă e de părere că Zanni l-ar fi trădat.

Adelina, la cuțite cu Zanni după ce fuseseră apropiați
Adelina, la cuțite cu Zanni după ce fuseseră apropiați[Sursa foto: captura video Kanal D]

"Se dă după cum bate vântul", spunea Sebastian Chitoșcă despre Zanni.

Zanni definea concursul Survivor România ca pe lupta pe care a dus-o în copilărie. Se știe că artistul a avut o copilărie foarte dificilă, crescând la orfelinat.

"Te lupți cât poți să mănânci și uneori tot nu mănânci", declara Zanni.

Artistul și-a câștigat respectul în competiție, fiind foarte bun atât pe traseu, cât și la finalizare. Cu siguranță Zanni poate fi un candidat la trofeu sezonul acesta de Survivor.

Survivor România, lider de audiență!

Reality-show-ul Survivor România este lider absolut de audiență cu aproape fiecare ediție.

Sâmbătă, 15 mai și duminică, 16 mai Survivor a fost lider absolut de audiență, adică a obținut prima poziție dintre toate emisiunile pe toate categoriile de public monitorizate. 

Sâmbătă, 15 mai, Kanal D a înregistrat cu Survivor 8,9% rating și 23,0% cota de piață pe targetul Național, 7,7% rating și 21,1% cota de piață pe targetul All Urban și 7,1% rating și 26,2% cota de piață pe targetul Comercial.

Ediția de sâmbătă, 15 mai a Survivor România a fost urmărită, în medie, de 1.569.000 de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. 

În minutul de aur, atins la 22:22, aproape 2.3 milioane (2.297.000) de telespectatori se uitau la duelul dintre Faimoși și Războinici. 

Și duminică, 16 mai, Kanal D și-a menținut poziția de lider absolut de piață pe intervalul de difuzare Survivor România (19:58 – 23:49). Kanal D a înregistrat atunci 9,8% rating și 20,9% cota de piață pe targetul Național, 7,8% rating și 18,7% cota de piață pe targetul All Urban și 7,3% rating și 22,4% cota de piață pe targetul Comercial.

Ediția respectivă a fost urmărită de o medie de peste 1.5 milioane de telespectatori (1.576.000) în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:44, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste 2 milioane (2.073.000) de telespectatori.

Survivor România este difuzat joi, vineri, sâmbătă și duminică de la ora 20:00 la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, cât și Live Video Online, accesând  pagina de Live Stream  a site-ului nostru de pe smartphone, laptop sau tabletă. Desigur, când emisiunea este difuzată și la TV.

Citeste si: Cucu, recent revenit de la „Survivor Romania”, a lansat piesa „N-ai bani pentru mine”!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Adevăratul motiv pentru care Elena Marin nu îi dă replica lui Zanni la Survivor România 2021. Logodnicul Faimoasei a dezvăluit totul: „Cu siguranță are...”

Anca Dragu, apel pe Facebook după ce USR a anunțat lista miniștrilor: 'România are nevoie urgent de un guvern cu puteri depline'

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Cucu, recent revenit de la „Survivor Romania”, a lansat piesa „N-ai bani pentru mine”!

SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal de proportii in Consiliul de Nominalizare. Zanni ii da fatala Adelinei Damian: "Esti GAME OVER..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies