Ce mesaj a postat logodnicul Elenei Marin în ziua în care au împlinit 2 ani si jumătate de relație? A vrut să afle toată lumea: „Îți trimit...”

,
Elena Marin și logodnicul ei, Andrei
Elena Marin și logodnicul ei, Andrei [Sursa foto: Instagram]

Elena Marin se află în Republica Dominicană de la începutul competiției Survivor România 2021 și luptă cu toate forțele pentru a-și îndeplini visul. Ce a anunțat acum logodnicul Faimoasei?

Elena Marin este susținută de toți apropiații pentru a câștiga competiția Survivor România 2021, însă cel mai mare susținător al ei este Andrei, logodnicul Faimoasei. Chiar dacă între cei doi au mai fost discuții înainte ca ea să plece în Republica Dominicană, se pare că logodnicul Elenei Marin are sentimente puternice pentru ea și nu s-a ferit să recunoască acest lucru în mediul online.

Ce mesaj a postat pe instagram în ziua în care au împlinit 2 ani și jumătate de relație?

Logodnicul Elenei Marin, declarație de dragoste pentru Faimoasa de la Survivor România 2021

Elena Marin și logodnicul ei trăiesc o frumoasă poveste de iubire și chiar dacă au mai avut și certuri, se pare că cei doi au reușit să găsească de fiecare date o cale pentru a-și rezolva problemele. Logodnicul Faimoasei a recunoscut că înainte ca ea să plece la Survivor România 2021 i-ar fi spus că nu o va aștepta să se întoarcă, însă în cele din urmă s-a răzgândit, iar acum o susține și speră să se întoarcă acasă învingătoare.

Pe contul de instagram al Elenei Marin au apărut mai multe mesaje în care susținătorii acesteia i-au transmis urări cu ocazia împlinirii a doi ani și jumătate de relație.

Evident, având în vedere că este un moment special pentru Faimoasa și logodnicul ei, acesta a profitat de ocazie pentru a-i face public o declarație de dragoste. Andrei a numit-o pe Elena „frumoasa mea” și i-a declarat iubirea în public și chiar dacă Faimoasa nu poate vedea mesajul acum, cu siguranță va fi impresionată de gestul logodnicului ei în momentul în care se va întoarce acasă.

„La mulți ani, frumoasa mea! Îți trimit toată forța și toată dragostea! Te iubesc enorm!”, a scris logodnicul Elenei Marin pe instagram.

Mesajul postat de logodnicul Elenei Marin pe instagram
Mesajul postat de logodnicul Elenei Marin pe instagram [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nimeni nu a știut asta despre ea! Logodnicul Elenei Marin a dezvăluit care este cea mai mare dorință a Faimoasei: „Cred că are toate șansele să își îndeplinească acest vis!”

Elena Marin și logodnicul ei au planuri serioase de viitor și vor să se căsătorească. 

În prezent, vedeta se află în continuare la Survivor România 2021 și luptă pentru a câștiga competiția. Faimoasa nu traversează o perioadă tocmai bună, având în vedere că s-a accidentat și nu poate intra pe trasee. Dacă din punct de vedere fizic au început să apară primele probleme, nici psihic Elena Marin nu este într-o perioadă prea bună, conflictele din ultimele săptămâni punându-și amprenta asupra ei.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin i-a pus la punct pe cei care au fost nemulțumiți pentru că a fost aleasă favorita publicului: „Nu vă mai mirați atât...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Elena Marin de la Survivor România 2021! Faimoasa apare în lumina reflectoarelor

Parlamentul a decis: Tichete de valoare, bonuri, locuință și transport gratuit pentru persoanele cu handicap

Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Elena Marin de la Survivor România 2021! Faimoasa apare în lumina reflectoarelor

Reacția logodnicului Elenei Marin după ce Zanni i-a declarat război Faimoasei la Survivor România 2021. Ce mesaj a postat pe instagram?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies