Nimeni nu a știut asta despre ea! Logodnicul Elenei Marin a dezvăluit care este cea mai mare dorință a Faimoasei: „Cred că are toate șansele să își îndeplinească acest vis!”

,
Elena Marin, concurentă la Survivor România 2021
Elena Marin, concurentă la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Elena Marin este ultima fată rămasă în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021, aceasta fiind una dintre cele mai bune concurente din cadrul competiției. Ce dezvăluire a făcut logodnicul vedetei despre ea?


In articol:

Elena Marin este o fire ambițioasă și este hotărâtă să lupte până la capăt pentru visul ei, aceasta spunând de mai multe ori că își dorește să câștige competiția Survivor România 2021 și să intre în posesia marelui premiu.

Ce și-ar dori vedeta să facă cu banii dacă ar câștiga? Logodnicul Elenei Marin a făcut dezvăluirea.

Care este visul Elenei Marin? Logodnicul ei a spus ceea ce puține persoane știau despre concurenta de la Survivor România 2021

Elena Marin are parte de toată susținerea logodnicului ei, acesta fiind convins că va aduce acasă marele premiu pus în joc la Survivor România 2021. Deși au mai existat mici conflicte între ei, iubitul vedetei crede în ea și în șansele ei de reușită. 

Faimoasa de la Survivor România 2021 a dezvăluit că își dorește foarte mult o casă și că ar vrea să își cumpere o locuință dacă va câștiga marele premiu la Survivor, însă logodnicul ei a adus în discuție și un alt vis al concurentei. Având în vedere că iubește dansul, se pare că Elena Marin își dorește foarte mult să pună bazele unei școli de dans, mai ales că cei din jur au încurajat-o să facă acest lucru, având în vedere că are simț didactic.

Elena Marin și logodnicul ei, Andrei
Elena Marin și logodnicul ei, Andrei [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Care a fost relatia intre Roxana Nemes si Elena Marin la Survivor Romania 2021! Roxana a vorbit fara perdea despre coechipiera sa:"Probabil că a văzut că dă bine la public treaba asta..."

„În prima ediție a emisiunii Survivor, Elena a declarat că își dorește să câștige competiția pentru a-și cumpără o casă. Însă, un alt vis al ei, unul extrem de realizabil, de altfel, este o școală de dans.

Elena are acest simț didactic, de care s-au bucurat mereu colegii ei, indiferent de trupa din care a făcut parte. Deseori este rugată să le arate diverse mișcări, pentru că, spun ei, de la ea învață cel mai ușor, iar ea se arată, întotdeauna, disponibilă să îi ajute. Un alt atu al ei e "lipiciul" pe care îl are la copii, fiind o fire caldă și răbdătoare. Deviind un pic de la subiect, sunt convins că va fi o mama excelentă...
Ideea cu școala de dans a fost la stadiul de proiect, la un moment dat, dar pandemia și-a pus amprenta și a trebuit să mai așteptăm. Cred că are toate șansele să își îndeplinească acest vis, pentru că are toate calitățile, dar și studiile necesare, pentru a preda orice stil de dans, de la balet clasic până la street dance. Momentan, o susțin și sunt alături de ea sufletește și moral. Abia aștept să fiu alături de ea și fizic. Din Dominicană, cel mai important este să se întoarcă sănătoasă. Pentru mine, Elena a demonstrat deja că este Survivor și sunt foarte mândru de ea.”,
a spus logodnicul Elenei Marin pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Cum a comentat logodnicul Elenei Marin apropierea Faimosei de Catalin Morosanu la Survivor Romania 2021

 

Citește-ne pe
Citește și:

Catalin Morosanu si Elena Marin se simt inca vizati spre eliminare! "Nu mor caii cand vor cainii, asa ca aveti grija!" Cine sunt cei care vor sa-i elimine din competitie?

Cseke Attila: De luni va trebui certificat verde pentru aproape orice activitate şi la intrarea în instituţiile publice/ Evenimentele private, complet interzise

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Logodnicul Elenei Marin i-a pus la punct pe cei care au fost nemulțumiți pentru că a fost aleasă favorita publicului: „Nu vă mai mirați atât...”

Ce a dezvăluit logodnicul Elenei Marin după ce Faimoasei i s-a făcut rău la Survivor România 2021? Mesajul apărut în mediul online: „De asta ești...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies