Ce avere are Cozmin Gușă? Politicianul a acumulat un capital impresionant

,
cozmin gusa avere
Ce avere are Cozmin Gusa

Cosmin Gușă a reușit să acumuleze o avere impresionantă pe parcursul carierei sale. Ce dezvăluiri va face politicianul la 40 de întrebări cu Denise Rifai


In articol:

Cariera lui Cozmin Gușă a fost una variată. Până nu demult se prezenta ca analist politic și patronul unui trust de televiziune, ca mai apoi să se implice direct în viața politică. El a fost exlus din PSD în 2019.

Iată ce avere a acumulat Cozmin Gușă. 

Ce avere are Cozmin Gușă

Ultima declarație de avere făcută pubilcă de Cozmin Gușă datează din 2008. Atunci, politicianul făcea public faptul că deține, în coproprietate, 4 imobile, cu o valoare impozitabilă de: 545.250 RON, 117.114 RON, 502.615 RON și 458.904 RON. 

Declarația de avere a lui Cozmin Gușă include și activele financiare. În conturi și depozite bancare, fondure de invetiții și forme echivalende de economisire și investire, politicianul acumulase, până în 2008, 50.979 RON. În plasamente, investiții directe și împrumuturi acordate, Gușă acumula 2.632.407 RON.

Declarația de avere integrală a lui Cozmin Gușă  poate fi accesată pe site-ul Camerei Deputaților. 

Citeste si: Cozmin Gușă, invitatul de marți, 13 aprilie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: ”Sunt foarte pregătit de „marea spovedanie” …”

Cozmin Gușă invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Printre dezvăluirile din această seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cozmin Gușă va vorbi și despre relația emoționantă pe care a avut-o cu tatăl său.

“Mi-e dor de sfaturile lui pe care le rememorez, patinate puțin de timp, dar le știu bine. Mi-e dor de felul lui în care cânta, avea un talent deosebit să cânte romanțe…” ,  povestește Cozmin Gușă despre momentul dificil prin care a trecut.

Citeste si:  Este sau nu un bărbat fidel? Cozmin Gușă, adevărul despre relațiile vehiculate în presă: „Recunosc că mai păcătuiesc cu...”

“Cine v-a eliminat din PSD?”, “V-ați răzbunat pe Adrian Năstase?”, “Ați șantajat politicieni cu dosare sexuale?”, “V-ați iubit cu Laura Andresan?”, “Sunteți cel mai bun consultant politic pe care îl are România?”, “Sunteți Iuda în politică?”, “Când ați mințit ultima dată?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cozmin Gușă, în ediția de marți, 13 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 23:15, la Kanal D! 

Citeste si: Cozmin Gușă, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “Adrian Năstase m-a trădat!… Eu eram la supraviețuire, mi se născuse al doilea copil”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Este sau nu un bărbat fidel? Cozmin Gușă, adevărul despre relațiile vehiculate în presă: „Recunosc că mai păcătuiesc cu...”

O nemțoaică și-a înscenat moartea, după ce a delapidat 1 milion de euro. Cum a trădat-o câinele ei

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cozmin Gușă, invitatul de marți, 13 aprilie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: ”Sunt foarte pregătit de „marea spovedanie” …”

Alegeri Locale. Exit Poll ora 23:00 pentru sectoarele din Bucuresti: cine sunt noii primari

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies